Ups, moje chyba, věřil jsem na slovo sekci "Následující zápasy" tady na SHS Díky za opravu.
Máš pravdu, že zápasy s Boleslaví nikdy moc nebavily, už jsme proti nim ale dokázali zahrát líp. Já ty bitky úplně nemusím, ale je fakt, že mám pocit, že do nás poslední dobou soupeři jdou čím dál víc. A to i do brankářů (jak psal Coocen), což nás stálo zranění Kovyho. Asi by stálo za úvahu zamyslet se nad nějakou formou "ochrany". Zpravidla to ale znamená nutnost nasadit takového hráče na úkor někoho hekejově lepšího, což možná úplně nebude Hořavův styl. A ani Hlíny a Toňáka. Ale ten trend od soupeřů tam je - je to prostě námět k vážnému zamyšlení. Podle náznaků máme ještě v hledáčku nějaké to posílení defenzívy, mohlo by to vyřešit i tenhle problém.
reakce na kvcr: ,,Poslední dva zápasy se podle mého názoru moc nepovedly. S Brnem to..." zobrazit příspěvekPoslední dva zápasy se podle mého názoru moc nepovedly. S Brnem to bylo ještě vyrovnané, včera jsme byli horší. Na jednu stranu dokážu pochopit, že taková šňůra výher je z pohledu motivace velký problém, hráči mají v hlavách, že zápas blbec už někdy přijde, nemluvě o tendenci k podcenění soupeře. Na stranu druhou tam včera chyběla rychlost a energie, Boleslav jí předvedla mnohem víc. My bychom neměli dopustit, aby nás soupeř přebrusloval, rychlost je naše výkladní skříň. Vzhledem k tomu, že Miloš Hořava zmínil v pozápasovém rozhovoru hned dvakrát, že soupeř byl lepší, trenéři to vidí a věřím, že nějak zareagujeme. Tyhle útlumy už v sérii byly asi dvakrát a pokaždé jsme se dokázali zvednout, takže to zatím nebudu hodnotit úplně pesimisticky. Ještě mám takový soukromý pocit, že čím dřív dáme první gól, tím hůř pak zahrajeme. Úplně jsem to statisticky nedohledával, ale už nějakou dobu sleduju, že když dáme gól v prvních minutách, řeknu si - a sakra.
Výhra jde z 95% za Kubou Kovářem. Zase pustil jen gól, který by asi nebyl schopen chytit nikdo. Chytil dva nájezdy a dvě dobře sehraná přečíslení. Vím, že se u něj dost opakuju, ale on je fakt skvělý a neskutečně nás drží. Potěšila i docela dobrá produktivita, když už jsme se dostali do pásma Boleslavi, byli jsme nebezpeční. Je super, že se vrátil David Tomášek, v zápase byl dost vidět. Bohužel se nám ale opakují extrémně nebezpečné námazy ve vlastní třetině, to se s námi táhne už pár zápasů. Já nechci, abychom ometali puky o mantinel, ale taky musíme umět vyhodnotit míru rizika v té které situaci. Na druhou stranu pokud to časem povede k tomu, že budeme schopní hrát zezadu tvořivě a nemazat soupeři, budu jen rád. Tohle musí vědět trenéři a věřím, že to mají pod kontrolou.
Zase jsme si bodově pomohli a udělali si pod sebou větší bodový polštář. To je skvělé zjištění a téměř zázrak ve světle toho, s čím naši trenéři začínali. Teď nás čekají dva dost těžké venkovní zápasy. Litvínovu máme co vracet, naposledy jsme tam po špatném výkonu prohráli 2:5. Hrají teď dobře, vyhráli dva hodně náročné zápasy na tripu. Budeme určitě muset přidat v nasazení a bruslení. Na druhou stranu věřím, že zrovna v tomhle zápase nebude o motivaci nouze. Tak ať ukážeme naši sílu. "
Souhlasím, že to včera mělo k ideálu hodně daleko a na tribuně to byla fakt nuda. Ona ta vyhecovanost celkově proti klubu jako je Boleslav prostě není. Kde není rivalita, tam se dokáže člověk vyhecovat daleko míň, kór když jsme opticky tahali za kratší konec, byť bych to neviděl tak, že jsme byli horší, spíš vyrovnaný zápas plný soubojů a to je přesně to co nám nechutná. Od doby Kočího (Delisleho) bohužel nemáme bijce, který by rozmazával soupeře po mantinelech a když je potřeba, tak to shodil.
Píšeš dva venkovní zápasy - reálně jde o jeden - ve středu hrajeme doma
reakce na kvcr: ,,Poslední dva zápasy se podle mého názoru moc nepovedly. S Brnem to..." zobrazit příspěvekPoslední dva zápasy se podle mého názoru moc nepovedly. S Brnem to bylo ještě vyrovnané, včera jsme byli horší. Na jednu stranu dokážu pochopit, že taková šňůra výher je z pohledu motivace velký problém, hráči mají v hlavách, že zápas blbec už někdy přijde, nemluvě o tendenci k podcenění soupeře. Na stranu druhou tam včera chyběla rychlost a energie, Boleslav jí předvedla mnohem víc. My bychom neměli dopustit, aby nás soupeř přebrusloval, rychlost je naše výkladní skříň. Vzhledem k tomu, že Miloš Hořava zmínil v pozápasovém rozhovoru hned dvakrát, že soupeř byl lepší, trenéři to vidí a věřím, že nějak zareagujeme. Tyhle útlumy už v sérii byly asi dvakrát a pokaždé jsme se dokázali zvednout, takže to zatím nebudu hodnotit úplně pesimisticky. Ještě mám takový soukromý pocit, že čím dřív dáme první gól, tím hůř pak zahrajeme. Úplně jsem to statisticky nedohledával, ale už nějakou dobu sleduju, že když dáme gól v prvních minutách, řeknu si - a sakra.
Výhra jde z 95% za Kubou Kovářem. Zase pustil jen gól, který by asi nebyl schopen chytit nikdo. Chytil dva nájezdy a dvě dobře sehraná přečíslení. Vím, že se u něj dost opakuju, ale on je fakt skvělý a neskutečně nás drží. Potěšila i docela dobrá produktivita, když už jsme se dostali do pásma Boleslavi, byli jsme nebezpeční. Je super, že se vrátil David Tomášek, v zápase byl dost vidět. Bohužel se nám ale opakují extrémně nebezpečné námazy ve vlastní třetině, to se s námi táhne už pár zápasů. Já nechci, abychom ometali puky o mantinel, ale taky musíme umět vyhodnotit míru rizika v té které situaci. Na druhou stranu pokud to časem povede k tomu, že budeme schopní hrát zezadu tvořivě a nemazat soupeři, budu jen rád. Tohle musí vědět trenéři a věřím, že to mají pod kontrolou.
Zase jsme si bodově pomohli a udělali si pod sebou větší bodový polštář. To je skvělé zjištění a téměř zázrak ve světle toho, s čím naši trenéři začínali. Teď nás čekají dva dost těžké venkovní zápasy. Litvínovu máme co vracet, naposledy jsme tam po špatném výkonu prohráli 2:5. Hrají teď dobře, vyhráli dva hodně náročné zápasy na tripu. Budeme určitě muset přidat v nasazení a bruslení. Na druhou stranu věřím, že zrovna v tomhle zápase nebude o motivaci nouze. Tak ať ukážeme naši sílu. "
Kovář je nejlepší brankář od titulových sezon co tu byl
reakce na Jacob.: ,,Včera dobrý zápas, dresy moc pěkné. Koupil jsem si podepsaný..." zobrazit příspěvekVčera dobrý zápas, dresy moc pěkné. Koupil jsem si podepsaný holdovský dres Míši Řepíka, tak snad se nepotvrdí ty zvěsti kolem něj a podepíše novou smlouvu u nás
"
Jake zvesti?
Poslední dva zápasy se podle mého názoru moc nepovedly. S Brnem to bylo ještě vyrovnané, včera jsme byli horší. Na jednu stranu dokážu pochopit, že taková šňůra výher je z pohledu motivace velký problém, hráči mají v hlavách, že zápas blbec už někdy přijde, nemluvě o tendenci k podcenění soupeře. Na stranu druhou tam včera chyběla rychlost a energie, Boleslav jí předvedla mnohem víc. My bychom neměli dopustit, aby nás soupeř přebrusloval, rychlost je naše výkladní skříň. Vzhledem k tomu, že Miloš Hořava zmínil v pozápasovém rozhovoru hned dvakrát, že soupeř byl lepší, trenéři to vidí a věřím, že nějak zareagujeme. Tyhle útlumy už v sérii byly asi dvakrát a pokaždé jsme se dokázali zvednout, takže to zatím nebudu hodnotit úplně pesimisticky. Ještě mám takový soukromý pocit, že čím dřív dáme první gól, tím hůř pak zahrajeme. Úplně jsem to statisticky nedohledával, ale už nějakou dobu sleduju, že když dáme gól v prvních minutách, řeknu si - a sakra.
Zase jsme si bodově pomohli a udělali si pod sebou větší bodový polštář. To je skvělé zjištění a téměř zázrak ve světle toho, s čím naši trenéři začínali. Teď nás čekají dva dost těžké venkovní zápasy. Litvínovu máme co vracet, naposledy jsme tam po špatném výkonu prohráli 2:5. Hrají teď dobře, vyhráli dva hodně náročné zápasy na tripu. Budeme určitě muset přidat v nasazení a bruslení. Na druhou stranu věřím, že zrovna v tomhle zápase nebude o motivaci nouze. Tak ať ukážeme naši sílu.
Dovolujeme si Vás upozornit na nový článek: Úspěšný začátek Holdu, který naleznete na adrese www.spartans.cz/novi...
Máme skvělé brankáře, hlavně díky nim jsme výsledkově zvládli poslední 2 utkání. Dá se čekat, že nám do nich soupeři budeou více chodit a obecně se bude přitvrzovat a budou vidět více různé záludnosti. Pořád nemáme úplně odpověď pro hráče typu Bitten, Lakatoš, Štich, Jánošík, Vlach, Dotchin a další. Míra potřebuje hrát, Fin je sice velkej, ale velmi klidnej (koukněte na jeho statistiky, prakticky nebyl vylučovanej), další také potřebujou hrát hokej. Doufám, že se peče příchod nějakého řízka, který nám tohle vyřeší. Nějaké info?
reakce na MartinMegadeth: ,,Je to tak, v Austrálii o překvapení a konce favoritů není nouze...." zobrazit příspěvekJe to tak, v Austrálii o překvapení a konce favoritů není nouze. Kromě Nadala už jsou ze hry i Ruud nebo Medvěděv a dnes se pakoval i Norrie. To se Lehečka opravdu vytáhl. Na GS turnaji se v singlu dostal mezi nejlepších šestnáct za poslední roky jen dvakrát Veselý ve Wimbledonu (mám pocit, že v letech 2016 a 2018) a konkrétně na Australian Open to musel být ještě Berdych v roce 2016. Konečně snad svítá na lepší časy i českému mužskému tenisu.
Krejčíková už je také v osmifinále a české holky tam budou dvě, když se Vondroušová potká s Lindou Fruhvirtovou. Vondroušová zazářila, když vypakovala Jabeurovou. Musel to být zápas, kde kromě tenisového umu rozhodovala i schopnost a um si sáhnout až na úplné dno. Soupeřka byla při odchodu z kurtu úplně grogy.
isport.blesk.cz/clan..."
Lehecka se fantasticky vytahl, rikal jsem si, ze by mohl aspon jednoho favorita prekvapit, ale on uz jich prekvapil mnohem vic, naposledy si vyslapl na sedmeho hrace sveta
Znovu rikam, ten kluk ma nejen potencial byt tenisove lepsi nez Berdych, ale hlave i po lidske strance a zrovna na GS turnaji to je naprosta parada uz prekonal i prave vyse jmenovaneho
Z holek jsem cekal, ze bychom prekvapive mohly mit dve, nakonec je to jen jedna, na Lindu toho bylo moc, Barce to nesedelo, takze v uvozovkach jen Kaja. I z ni mam velkou radost, preci jeste pred turnajem jsme se bavili o tom, ze hodne zmen u ni, a ze zatim nic moc.. ale to nacasovani se zda se, ma perfektni .. a co je jeste lepsi, ze ma na to to vyhrat
Asi z hlediska sanci by vyhra Markety nad Lindou byla lepsi, ale zase nase hvezdicka se potrebuje rozehrat i na vetsich turnajich.. a rozjet ten potencial v prinos a nakonec v uspechy - letos opravdu zarite vsichni, jak kluci, tak holky
hokej vcera super, jen doufejme, ze vsichni budou zdravotne v poradku :)
Na rozhodci si preci stezovat nemuzume, ne?
Z rychliku jsem videl Trinec, ktery klopytnul s motorem, prekvapive, mam pocit, ze na ne padle deka, ale to nam vlastne vubec vadit nemusi, uz se moc tesim na playoffs
Výsledky včerejší diskuse (22. 1. 2023):
Nejvíce příspěvků (8) napsal uživatel SpartaCorps a použil v nich celkem 900 znaků.
Další pořadí:
2. SkinNboneZ (příspěvky: 7, znaky: 621)
3. Schaschek (příspěvky: 4, znaky: 963)
4. frafont (příspěvky: 3, znaky: 631)
5. numira (příspěvky: 3, znaky: 209)
Celkem bylo včera napsáno 38 příspěveků, které obsahovaly 4 742 znaků.
isport.blesk.cz/clan...
Tohle je taky známka ne punku, ale tuposti…
reakce na Schaschek: ,,Pokud je pravda, že se zase zranil do konce sezóny, tak je mi ho..." zobrazit příspěvekPokud je pravda, že se zase zranil do konce sezóny, tak je mi ho neskutečně líto. To už je na konec kariéry."
To jo…. Ach jo…. To je fakt taková smůla…
reakce na SkinNboneZ: ,,Motor vede nad Trincem po druhe tretine 3:1,tak to vypada,ze si to..." zobrazit příspěvekMotor vede nad Trincem po druhe tretine 3:1,tak to vypada,ze si to 3.misto pojistime.Jasne jeste hraji 20.minut,ale..."
Tak Motor to ubojoval 3:2, k tomu Vítkovice "na Csaplára" z 2:0 po první třetině na 2:3 po nájezdech, to se nám hodí. Jako jo, Vítkovice jsou ještě pořád +12, ale mají odehráno o dva zápasy víc, takže šance tam je
Aktualizováno: Před 4 min. a 30 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 29 s