Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
83.jpg
SpartaCorps +1103
25.01.23 v 17:29

Mame zase vykousnutej kotel tvl :-!

1830.png
ReiN +730
25.01.23 v 17:19

reakce na rad55: ,,Pár dní do konce přestupů, tak vyhlížím jestli se povede..." zobrazit příspěvekPár dní do konce přestupů, tak vyhlížím jestli se povede posílá do obrany. *VYHLIZI* "

Mám trošku obavy

otaznik3
rad55 +694
25.01.23 v 16:22

Pár dní do konce přestupů, tak vyhlížím jestli se povede posílá do obrany. *VYHLIZI*

otaznik4
Kimi R. +262
25.01.23 v 07:05

reakce na Schaschek: ,,Myslíš tam, kde po prohře s námi někdo psal na fb, že ze Sparty..." zobrazit příspěvekMyslíš tam, kde po prohře s námi někdo psal na fb, že ze Sparty strach nejde a vzápětí dostali šišku od Varů? :-D "

Tak ono se nás aktuálně ještě nikdo nebojí, ale jen se za chvilku u těch trochu ambicioznější týmů začnou dělat vypočty kolikátý skončit po ZČ a vyhnout se nám *SMILESPA*

otaznik5
SHS
25.01.23 v 00:00

Výsledky včerejší diskuse (24. 1. 2023):

Nejvíce příspěvků (4) napsal uživatel fandaFanda a použil v nich celkem 2 617 znaků.

Další pořadí:
2. Schaschek (příspěvky: 2, znaky: 271)
3. Kimi R. (příspěvky: 1, znaky: 275)
4. SpartaCorps (příspěvky: 1, znaky: 209)
5. frafont (příspěvky: 1, znaky: 165)

Celkem bylo včera napsáno 13 příspěveků, které obsahovaly 4 010 znaků.

5.png
Schaschek +3554
24.01.23 v 20:51

Varaďa na ledě Tábora :-D

www.hctabor.com/clan...

5.png
Schaschek +3554
24.01.23 v 20:09

reakce na Kimi R.: ,,Kempný 23z 0+17 +- +12. Jen jsem si vzpomněl, jak ho v jedné..." zobrazit příspěvekKempný 23z 0+17 +- +12. Jen jsem si vzpomněl, jak ho v jedné části republiky nechtěli, protože by se jim nevešel ani do sestavy a skončil by na tribuně. Tak jsem si otevřel stats na elite prospects a z těch jejich žebráků se mu nikdo nemůže ani přiblížit "

Myslíš tam, kde po prohře s námi někdo psal na fb, že ze Sparty strach nejde a vzápětí dostali šišku od Varů? :-D

+1
83.jpg
SpartaCorps +1103
24.01.23 v 17:00

isport.blesk.cz/clan...

Hm, jako nevim no…ps: nemáte to někdo celý?

1830.png
ReiN +730
24.01.23 v 16:40

reakce na Kimi R.: ,,Kempný 23z 0+17 +- +12. Jen jsem si vzpomněl, jak ho v jedné..." zobrazit příspěvekKempný 23z 0+17 +- +12. Jen jsem si vzpomněl, jak ho v jedné části republiky nechtěli, protože by se jim nevešel ani do sestavy a skončil by na tribuně. Tak jsem si otevřel stats na elite prospects a z těch jejich žebráků se mu nikdo nemůže ani přiblížit "

Já na něj vsázím každej zápas, jednou to snad vyjde :-D :-D Kurz je v tuhle chvíli dost zajímavej

otaznik10
fandaFanda +172
24.01.23 v 15:48

reakce na frafont: ,,Tak Tsitsipas už byl na Lehečku moc, hotovo ve třech setech. Ale i..." zobrazit příspěvekTak Tsitsipas už byl na Lehečku moc, hotovo ve třech setech. Ale i tak parádní turnaj, teď ještě na to navázat, aby to nebylo jednou super a pak dlouho nic."

Ne, bylo to paradni vystoupeni, dejme mu kredit [:-}
..verim tomu, ze ten kluk to ma v hlave srovnane a mozna treba bude muset ustat tlak az bude hrat p[riste jako favorit, ale kdyz srovna hlavu, bude v pohode *ANO*
PS jeste stale mame dva zastupce v zenske dvo/ctyr-hre. Tajne doufam ve finale aspon v jedne z moznosti, uvidime, jestli bysme se mohli radovat i v poslednim zapase..

+1
otaznik11
fandaFanda +172
24.01.23 v 15:45

reakce na Gapin: ,,Tak Kovář podepsal snad na tři roky ne? U Kořena to bude asi..." zobrazit příspěvekTak Kovář podepsal snad na tři roky ne? U Kořena to bude asi horší, v jeho letech bude chtít chytat víc."

Kovar ma min. na pristi sezonu, ale byl jsem v domneni, ze Korenar ma jen letos.. jen me mate elite prospects, protoze podle nich maji oba dva letos+pristi rok
..at tak ci tak Korenar asi zase bohuzel pujde, zatimco Kovy by mohl zustat, uvidime, jak do toho zasahnou Tonak s Hlinkou a Barcou

otaznik12
Kimi R. +262
24.01.23 v 14:58

Kempný 23z 0+17 +- +12. Jen jsem si vzpomněl, jak ho v jedné části republiky nechtěli, protože by se jim nevešel ani do sestavy a skončil by na tribuně. Tak jsem si otevřel stats na elite prospects a z těch jejich žebráků se mu nikdo nemůže ani přiblížit

otaznik13
Jacob. +145
24.01.23 v 14:07

reakce na Gapin: ,,Tak Kovář podepsal snad na tři roky ne? U Kořena to bude asi..." zobrazit příspěvekTak Kovář podepsal snad na tři roky ne? U Kořena to bude asi horší, v jeho letech bude chtít chytat víc."

Podle eliteprospect mají oba smlouvu i na příští sezónu

www.eliteprospects.c...

otaznik14
frafont +1170
24.01.23 v 13:48

Tak Tsitsipas už byl na Lehečku moc, hotovo ve třech setech. Ale i tak parádní turnaj, teď ještě na to navázat, aby to nebylo jednou super a pak dlouho nic.

273.jpg
Gapin +2462
24.01.23 v 12:24

reakce na fandaFanda: ,,nejak mi to neda malilinko te neopravit:  Kovar s Korenarem..." zobrazit příspěveknejak mi to neda malilinko te neopravit:

Kovar s Korenarem jsou nejlepsi dvojka v brance, pravdepodobne od doby Petra Brizy u nas [:-} a moc bych si pral, aby se aspon jednomu z nich prodlouzila smlouva, pokud to bude mozne. Protoze konecne mame na cem stavet! Ted by to chtelo jeste jednoho borca do obrany, nejakeho aspon lehce nadprumerneho, co se neboji obcas prijet a decentne pohladit souperi ksicht *CERTIK* a jinak to vypada po sezonach pustu nadejne - konecne *ANO* "

Tak Kovář podepsal snad na tři roky ne? U Kořena to bude asi horší, v jeho letech bude chtít chytat víc.

otaznik16
Coocen +123
24.01.23 v 09:47

reakce na fandaFanda: ,,nejak mi to neda malilinko te neopravit:  Kovar s Korenarem..." zobrazit příspěveknejak mi to neda malilinko te neopravit:

Kovar s Korenarem jsou nejlepsi dvojka v brance, pravdepodobne od doby Petra Brizy u nas [:-} a moc bych si pral, aby se aspon jednomu z nich prodlouzila smlouva, pokud to bude mozne. Protoze konecne mame na cem stavet! Ted by to chtelo jeste jednoho borca do obrany, nejakeho aspon lehce nadprumerneho, co se neboji obcas prijet a decentne pohladit souperi ksicht *CERTIK* a jinak to vypada po sezonach pustu nadejne - konecne *ANO* "

to se nevylučuje - Kovář nejlepší brankář a oba jsou nejlepší dvojicí, Kořenář je totiž špičkovej taky *METAL*

+2
otaznik17
fandaFanda +172
24.01.23 v 07:57

reakce na Kimi R.: ,,Kovář je nejlepší brankář od titulových sezon co tu byl "

nejak mi to neda malilinko te neopravit:

Kovar s Korenarem jsou nejlepsi dvojka v brance, pravdepodobne od doby Petra Brizy u nas [:-} a moc bych si pral, aby se aspon jednomu z nich prodlouzila smlouva, pokud to bude mozne. Protoze konecne mame na cem stavet! Ted by to chtelo jeste jednoho borca do obrany, nejakeho aspon lehce nadprumerneho, co se neboji obcas prijet a decentne pohladit souperi ksicht *CERTIK* a jinak to vypada po sezonach pustu nadejne - konecne *ANO*

otaznik18
fandaFanda +172
24.01.23 v 07:44

reakce na MartinMegadeth: ,,Lehečka na Australian Open nepřestává překvapovat! Postup do..." zobrazit příspěvekLehečka na Australian Open nepřestává překvapovat! Postup do čtvrtfinále je v jeho případě obrovské překvapení. V žebříčku by měl být po konci turnaje v elitní padesátce, kde už hodně dlouho žádný český tenista nebyl. Podle sobotního Deníku Sport v Austrálii byl Berda v roce 2018 ve čtvrtfinále a o rok později v osmifinále: až letos ho dokázal napodobit Lehečka. Tsitsipas je už hodně těžký soupeř, ale kdyby Lehečkovo tažení ve čtvrtfinále skončilo, povedl se mu skvělý turnaj. Dlouho se mu nedařilo na GS přejít první kolo a najednou je v osmičce, když dokázal vyřadit světovou tuším dvanáctku a sedmičku. *BRAVO* Tři holky byly v osmifinále a do čtvrtfinále prošla Plíšková. Nic co by urazilo, ale na druhé straně ani nic co by extrémně nadchlo. Škoda, že na Fruhvirtovou dorazily asi nervy z tíhy okamžiku a v podstatě si sama odstřelila postup do čtvrtfinále. Nicméně v sedmnácti dojít na GS turnaji až mezi nejlepších šestnáct je hodně dobrá práce. Plíšková si docela věří jak jsem zaznamenal v tisku, tak uvidíme kam to v Austrálii pod vedením staronového trenéra dotáhne. Na závěr jsem si nechal perličku: vést 5:0 a 40:0 a i tak set dokázat ještě nevyhrát, to mi přijde už moc i na ženský tenis a jako skoro nemožné, ale jde to. *SILENY*
isport.blesk.cz/clan..."

Lehecka ma respekt, nejen nas, a i kdyby uz neuspel, zahral velice solidni turnaj, an tom se shodneme *THUMBSUP*
Je pravda, ze ja jsem si jeho stylu hry poprve vsiml, kdyz zaskakoval na Davis Cup a zahral fantasticky zapas proti o 100+ pricek zkusenejsimu souperi, jsem presvedcen, ze ho vyhral. Do te doby jsem nevidel zadny cely jeho zapas, a to jak hral na hrane moznosti a presto takticky, a i technicky ukazoval sve lepsi stranky, budouci nadeje. Od te doby je na mem liste, kdyz hraje jakykoliv vetsi turnaj, sleduju ho alespon ze sestrihu, a stale me pozitivne prekvapuje. Prislo mi, ze jakoby stagnoval, ale kazdy hrac potrebuje dozrat, svuj cas. Mozna mel trosku i smulu na soupere/nalosovani v poslednich turnajich a mozna jen potreboval trochu povyrust, ale konecne je videt to, v co urcite aspon tretina naroda doufala - jeho rozvinuty potencial - ten kluk prekvapil a nadchnul [:-}
Co se tyka holek, tady bych s tebou nesouhlasil, a to sice v tom klicovem. Nase devcata hraji dlouhodobe na vrcholu a my mame vetsi naroky. Za me urcite takova Barca s Kajou potesily, vlastne i s Katou, ktere se bohuzel tolik nedarilo v singlu. Kviti a Marketa nezklamaly. Co bylo ovsem velike prekvapeni a kde narozdil od tebe nebudu kriticky je vysledek tri juniorek, ktere NADCHLY - Linda a Brenda Furtvirtovy, a potom Sara Bejlek *BRAVO*
.. tolik hracek jsme po odehrani kvalifikaci v prvnim kole dlouho dlouho nemeli *THX*

+1
otaznik19
SHS
24.01.23 v 00:00

Výsledky včerejší diskuse (23. 1. 2023):

Nejvíce příspěvků (4) napsal uživatel MartinMegadeth a použil v nich celkem 5 059 znaků.

Další pořadí:
2. chuli (příspěvky: 3, znaky: 349)
3. kvcr (příspěvky: 2, znaky: 3 399)
4. fandaFanda (příspěvky: 2, znaky: 1 324)
5. Schaschek (příspěvky: 2, znaky: 709)

Celkem bylo včera napsáno 24 příspěveků, které obsahovaly 12 390 znaků.

83.jpg
SpartaCorps +1103
23.01.23 v 22:38

reakce na MartinMegadeth: ,,Akorát futsalistům se páteční výjezd do Brna moc nepovedl,..." zobrazit příspěvekAkorát futsalistům se páteční výjezd do Brna moc nepovedl, utrpěli druhou porážku v sezóně a přenechali třetí místo Slávii. Nějak povadli, byť měli na přelomu roku náročný los, ale v posledních šesti kolech vykázali jedinou výhru, čtyři remízy a jednu porážku. Tento týden hrají dvakrát doma, očekávám frontální útok na návrat na třetí flek! *BOXER* *BOXER* *BOXER* "

Dneska se dařilo víc, vysoký mýto dali 3:0 *SALA*

+1
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt