reakce na SkinNboneZ: ,,Me by celkem zajimalo jak oduvodnuji Ton a Hlinka ze davaji prednost..." zobrazit příspěvekMe by celkem zajimalo jak oduvodnuji Ton a Hlinka ze davaji prednost nestalemu nevyzpytatelnemu Horavovi s kymkoliv pred nejuspesnejsim trenerem posledni doby,ktery by mel pravdepodobne pro Spartu velky prinos.Prijde mi to trochu ujety,kdyz mam moznost mit nejuspesnejsiho trenera v CR a vaham zda ho angazovat a premyslim o sice vybornem avsak nestalem trenerovi."
Protože chce mít (pochopitelně) vyšší kompetence a pokud by tomu tak bylo, tak ti 2 by vlastně neměli co dělat .
Me by celkem zajimalo jak oduvodnuji Ton a Hlinka ze davaji prednost nestalemu nevyzpytatelnemu Horavovi s kymkoliv pred nejuspesnejsim trenerem posledni doby,ktery by mel pravdepodobne pro Spartu velky prinos.Prijde mi to trochu ujety,kdyz mam moznost mit nejuspesnejsiho trenera v CR a vaham zda ho angazovat a premyslim o sice vybornem avsak nestalem trenerovi.
reakce na Schaschek: ,,Ale to je hlavně chyba systému. Dobře použité pyro ničemu..." zobrazit příspěvekAle to je hlavně chyba systému. Dobře použité pyro ničemu nevadí a může to přispět k celkovému dobrému projevu kotle. Vůbec by za něj neměl být jakýkoliv postih. Ale je rozdíl něco vhodit na hřiště (a tím přerušit hru), použít napr. dělobuch či dýmovnici nebo mít neškodné stroboskopy či bengálský ohně, to uznávám."
Dobře víš ,že já proti pyru nic nemám, naopak!!! Ale když jsou zákazy jsou zákazy a hlavně se musí používat inteligentně a né ho házet na hřiště atd ...
reakce na Dolikus: ,,Podle vyjádření kotle šlo o nejake prelejzani mezi sektory plus..." zobrazit příspěvekPodle vyjádření kotle šlo o nejake prelejzani mezi sektory plus zakryvani tváře. To mi zrovna ze všech těch potencionalnich prohřešku přijde jako nejmenší fail. Ale víme hovno co v tom je vic. Dnešní pyro byla asi na nějakou dobu rozlucka s kotlem při domácích zápasech.
Každopádně ty třecí plochy mezi ultras a vedením už trvají několik let a je jasný, ze tohle to srazí zase o dost níž. "
To zahalování souvisí s pyrem
reakce na Kimi R.: ,,Ne, podle mě to bylo normálně v žč a myslím, že se sápal na..." zobrazit příspěvekNe, podle mě to bylo normálně v žč a myslím, že se sápal na Pecha pokud si to dobře pamatuji "
Mám rád trenéry co dají emoce najevo, ale za tohle by mi spíš byla hanba.
reakce na Laurik92: ,,Přesně tak. Nikdy jsem nebyl Varadi fanoušek, ale musím uznat, že..." zobrazit příspěvekPřesně tak. Nikdy jsem nebyl Varadi fanoušek, ale musím uznat, že má vše po čem tady každý dlouhé roky pod Jandačem i pod Paterou volá. Proto nechápu ten skeptický pohled k jeho angažmá.
Má úspěšný systém. Vyhrál tituly. Má dlouhodobou vizy. Neřeší jen samotný A-tým, ale celkovou koncepci organizace a návaznost na ,,farmu,, a mládež. S týmem žije a za hráče se pere, viz.scéna v zápase proti nám, kdy u střídaček tahal někoho od nás za dres. Zároveň je přísný a neodpustí odfláknutý zápas ( a že těch máme každou sezonu dost ) Taky se tu volá po emocích na střídačce, ne solných sloupech - Jandač, Patera. Prostě Varaďa má vše, co potřebujeme. Jestli do toho nezasáhne zahraničí a naše vedení si ho nechá utéct, jen kvůli svému pohodlí a zachování kompetencí, bude to za mě jejich největší chyba a těch poslední dobou přibývá. "
Jo! Ta provázanost s týmy z nižších soutěží mi u nás hrozně chybí. Sice máme spolupráci se Sokolovem a náš majitel vlastní Letňany (s ambicí postupu do 1. ligy, zatím tu 2. drtí), ale moc toho nevyužíváme.
Mám pocit, že v Letňanech teď dokonce nemáme vůbec nikoho.
reakce na Kimi R.: ,,Jsem pro každou srandu, ale to už by taky museli někoho vyhodit "
Hlavně je podle mě blbost, on je ve Švýcarsku naprosto spokojený se životem a hokejově se mu tam daří, herně prý hraje výborně, má nejvíc střel z ligy, jen prý potřebuje trochu klidu v zakončení, takže žádný náznak nespokojenosti, nebo že by se chtěl vrátit.
reakce na krvolak: ,,Já to chápu. Je to nejúspěšnější český trenér za dlouhé..." zobrazit příspěvekJá to chápu. Je to nejúspěšnější český trenér za dlouhé roky. Po Vsetínu vyhrát dvakrát za sebou dokázala jen Sparta, po letech burani a jen Varaďa to zvládnul třikrát.
Po všech těch anabázích s Jandačovými neúspěchy a návraty spoustu z nás láká trenér, co umí vyhrávat.
"
Přesně tak. Nikdy jsem nebyl Varadi fanoušek, ale musím uznat, že má vše po čem tady každý dlouhé roky pod Jandačem i pod Paterou volá. Proto nechápu ten skeptický pohled k jeho angažmá.
Má úspěšný systém. Vyhrál tituly. Má dlouhodobou vizy. Neřeší jen samotný A-tým, ale celkovou koncepci organizace a návaznost na ,,farmu,, a mládež. S týmem žije a za hráče se pere, viz.scéna v zápase proti nám, kdy u střídaček tahal někoho od nás za dres. Zároveň je přísný a neodpustí odfláknutý zápas ( a že těch máme každou sezonu dost ) Taky se tu volá po emocích na střídačce, ne solných sloupech - Jandač, Patera. Prostě Varaďa má vše, co potřebujeme. Jestli do toho nezasáhne zahraničí a naše vedení si ho nechá utéct, jen kvůli svému pohodlí a zachování kompetencí, bude to za mě jejich největší chyba a těch poslední dobou přibývá.
reakce na Kimi R.: ,,Ne, podle mě to bylo normálně v žč a myslím, že se sápal na..." zobrazit příspěvekNe, podle mě to bylo normálně v žč a myslím, že se sápal na Pecha pokud si to dobře pamatuji "
Aha.
Ale kdyby u nás tohle udělal s Košťálkem, tak bych mu za to přičetl kladné body.
reakce na krvolak: ,,To bylo během toho vyhroceného zápasu v Praze ve finále? :-D "
Ne, podle mě to bylo normálně v žč a myslím, že se sápal na Pecha pokud si to dobře pamatuji
reakce na Kimi R.: ,,Jo jen se chtěl prát s pár našema hráčema během utkání :-D..." zobrazit příspěvekJo jen se chtěl prát s pár našema hráčema během utkání
"
To bylo během toho vyhroceného zápasu v Praze ve finále?
reakce na krvolak: ,,A co se jeho morálního kreditu týče, tak si nevybavuji..." zobrazit příspěvekA co se jeho morálního kreditu týče, tak si nevybavuji (případně mě prosím opravte), že by se VV někdy nelichotivě vyjadřoval na konto Sparty. Na rozdíl od uplakánka Pešána. "
Jo jen se chtěl prát s pár našema hráčema během utkání
reakce na SpartaCorps: ,,Rousek pomohl Rochesteru k vítězství 3:1 gólem a asistencí..." zobrazit příspěvekRousek pomohl Rochesteru k vítězství 3:1 gólem a asistencí
"
To jak ho ten *** pak sestřelil je na kriminál.
reakce na Schaschek: ,,Nechápu, že se tady z Pšonka tak strašně uchcává furt *NE* "
Já to chápu. Je to nejúspěšnější český trenér za dlouhé roky. Po Vsetínu vyhrát dvakrát za sebou dokázala jen Sparta, po letech burani a jen Varaďa to zvládnul třikrát.
Po všech těch anabázích s Jandačovými neúspěchy a návraty spoustu z nás láká trenér, co umí vyhrávat.
Zdar Sparťani,
mám na celou situaci jasný pohled a klidně se mnou nemusíte souhlasit.
Momentálně je jedinečná šance vzít trenéra s nějakou dlouhodobější vizí(Varaďa),kterého já osobně preferuji a chce ho i vedení.Na rozdíl od sportovního úseku,který preferuje Hořavu+?????? . Hořava je super trenér,ale vadí mi,že to nechce dělat dlouhodobě.To znamená,že dokončí sezonu a pak budeme hledat znova někoho?Nevadil by mi ani Prospal jako asistent,pokud by to bylo minimálně na dvě sezony a více Proto vše tak dlouho trvá a má v tom i své slovo Barbora.
Tým máme nadstandartní a věřím,že budeme hrát v horních patrech a cokoliv jiného ,než finále by bbylo pro mně velké zklamání.Chce to trochu sladit systém v obraně a udělat dva trejdy a pojede to.Tohle jak Varaďa tak Hořava umí,dát týmu tvář a systém.
Tak se snad dnes dozvíme kdo bude naším trenérem a nebude to jen do konce sezony
Aktualizováno: Před 3 min. a 41 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 41 s