Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Kimi R. +262
05.06.23 v 15:41

Kempný,Krejčík,Němeček,Mozík,Irving,Moravčík nezní špatně *THUMBSUP*

+2
83.jpg
SpartaCorps +1103
05.06.23 v 15:27

reakce na Coocen: ,,Jak to víš? A co Polášek? Zůstává Buchtele?"

O Wargovi to je v článku o příchodu Mozíka…

+1
otaznik3
Coocen +123
05.06.23 v 15:26

reakce na ReiN: ,,A Warg končí.. "

Jak to víš? A co Polášek? Zůstává Buchtele?

903.jpg
loupák +586
05.06.23 v 14:54

reakce na ReiN: ,,Asi myslel tohle..." zobrazit příspěvekAsi myslel tohle www.sport.cz/clanek/..."

Článek plnej nesmyslů, redaktor Rojík nebo jak se jmenuje, ten zápas evidentně neviděl, jen potřebuje aby lidi klikali na článek, tak vytvoří naprosto kravskej titulek. Bouzková se Sorribesovou proti ničemu neprotestovaly, takže nemohly ani přispět k žádné diskvalifikaci. A hejty na sítích od blbů nestojí vůbec za komentáře.

+2
1830.png
ReiN +730
05.06.23 v 14:32

reakce na loupák: ,,Co je na tom za hnus?"

Asi myslel tohle www.sport.cz/clanek/...

otaznik6
Kubajs +361
05.06.23 v 14:24

reakce na Gapin: ,,Radko se nemá kam vracet, protože za Spartu nikdy nehrál. Jedinou..." zobrazit příspěvekRadko se nemá kam vracet, protože za Spartu nikdy nehrál. Jedinou vazbou je že do něj delší dobu hučí Neuvirt aby se vrátil do Čech. Jako byl to můj sen je vidět hrát pohromadě. To už se nesplní. A podle mě do extraligy nepůjde hrát ani Gudas. Ten by dostával minimálně panenku už jen za to že je napsanej v zápisu. Ten ještě nějakej rok hrát NHL bude a pak podle mě nebude mít potřebu, aby konci kariéry na něj křičel kdejakej vidlák co si potřebuje ulevit ze svýho komplexu."

Obavám se, že máš pravdu, ale představa to byla pěkná.

+1
273.jpg
Gapin +2462
05.06.23 v 13:42

reakce na Lord: ,,Radko jednou se do Sparty vratí, kór když je v klubu Neuvirth, ale..." zobrazit příspěvekRadko jednou se do Sparty vratí, kór když je v klubu Neuvirth, ale teď to nevidím pravěpodobný. Sparta skutečně má prý zájem o Nestrašila,smlouvu má ješte na rok, víte někdo více ? Jeho přichod by daval smysl, ve Spartě hraje jeho brácha, bydlí v Praze."

Radko se nemá kam vracet, protože za Spartu nikdy nehrál. Jedinou vazbou je že do něj delší dobu hučí Neuvirt aby se vrátil do Čech. Jako byl to můj sen je vidět hrát pohromadě. To už se nesplní. A podle mě do extraligy nepůjde hrát ani Gudas. Ten by dostával minimálně panenku už jen za to že je napsanej v zápisu. Ten ještě nějakej rok hrát NHL bude a pak podle mě nebude mít potřebu, aby konci kariéry na něj křičel kdejakej vidlák co si potřebuje ulevit ze svýho komplexu.

+4
903.jpg
loupák +586
05.06.23 v 13:26

reakce na Ledlos: ,,https://www.sport.cz/diskuze/tenis-french-open-snad-uz-v-takove-situac..." zobrazit příspěvekwww.sport.cz/diskuze... Tohle je taky slušnej hnus. Ještě pak záběr na tu Bouzkovou se Sorribesovou, jak se tam tomu smějí, fakt lahůdka."

Co je na tom za hnus?

+1
otaznik9
Lord +170
05.06.23 v 13:02

reakce na Kubajs: ,,Tak teď by ještě mohla Florida vyhrát Stanley Cup a mohl by..." zobrazit příspěvekTak teď by ještě mohla Florida vyhrát Stanley Cup a mohl by přijít Radko Gudas, ať tu obranu máme vyřešenou 8-) "

Radko jednou se do Sparty vratí, kór když je v klubu Neuvirth, ale teď to nevidím pravěpodobný. Sparta skutečně má prý zájem o Nestrašila,smlouvu má ješte na rok, víte někdo více ? Jeho přichod by daval smysl, ve Spartě hraje jeho brácha, bydlí v Praze.

otaznik10
DEPE 72
05.06.23 v 12:54

reakce na Schaschek: ,,Určitě se pojede, otázka jak je teď ještě předčasná 8-) "

Jj jasně je ještě brzo ale aspoň vím že se pojede děkuju za odpověď budu se to snažit hlídat Ono jde oto pokud by jel člověk po své ose tak tam jsem koukal že jede vkak ráno ale zpátky večer už jen flixbusy a tam chce koupit jízdenku dopředu ale taky bude záležet od kolika se bude hrát a jestli v Mercedes Aréně nebo třeba v nějaké malé jako mi třeba hrali v Holešovicích

5.png
Schaschek +3554
05.06.23 v 12:46

reakce na DEPE 72: ,,Ahoj Sparťani trochu odbočím ale chtěl jsem se zeptat jestli..." zobrazit příspěvekAhoj Sparťani trochu odbočím ale chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli se pojede na připravný zápas do Berlina na Eisbaren ? V loni jsme byli v Bratislavě ale aź v pátek na Lukko Rauma tak nevim jestli jste jeli po vlastní ose nebo pohromadě třeba od Sparty ? Já jen že by jsme se kdyžtak také svezli když letos nebudeme hrát ligu mistrů tak aspoň by byl jeden výjezd do Německa :-D *OCHLASTOVE* "

Určitě se pojede, otázka jak je teď ještě předčasná 8-)

otaznik12
Kubajs +361
05.06.23 v 12:16

reakce na Schaschek: ,,Jako bylo by to hezký, ale proč by se měl zahazovat s českou..." zobrazit příspěvekJako bylo by to hezký, ale proč by se měl zahazovat s českou extraligou, kde mu budou pískat každej hit jako faul, když může ještě dál hrát v NHL 8-) "

Na to mám taky odpověď :-D
V nejlepším se má skončit a bude chtít být po letech blízko rodině, všechno to mám vymyšlený :-D

otaznik13
DEPE 72
05.06.23 v 12:04

Ahoj Sparťani trochu odbočím ale chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli se pojede na připravný zápas do Berlina na Eisbaren ? V loni jsme byli v Bratislavě ale aź v pátek na Lukko Rauma tak nevim jestli jste jeli po vlastní ose nebo pohromadě třeba od Sparty ? Já jen že by jsme se kdyžtak také svezli když letos nebudeme hrát ligu mistrů tak aspoň by byl jeden výjezd do Německa :-D *OCHLASTOVE*

5.png
Schaschek +3554
05.06.23 v 11:48

reakce na Kubajs: ,,Tak teď by ještě mohla Florida vyhrát Stanley Cup a mohl by..." zobrazit příspěvekTak teď by ještě mohla Florida vyhrát Stanley Cup a mohl by přijít Radko Gudas, ať tu obranu máme vyřešenou 8-) "

Jako bylo by to hezký, ale proč by se měl zahazovat s českou extraligou, kde mu budou pískat každej hit jako faul, když může ještě dál hrát v NHL 8-)

+1
otaznik15
Dave624 +112
05.06.23 v 11:22

Já ikdyz jdu ráno do práce tak se budu na celý zápas koukat, škoda že prohráli první zápas tak snad ten druhý dají ať to je 1:1

otaznik16
Kubajs +361
05.06.23 v 11:20

Tak teď by ještě mohla Florida vyhrát Stanley Cup a mohl by přijít Radko Gudas, ať tu obranu máme vyřešenou 8-)

+3
otaznik17
Patriot +195
05.06.23 v 10:39

reakce na ReiN: ,,Já si spíš pamatuju jak Ton říkal, že s ním vůbec nejednali..." zobrazit příspěvekJá si spíš pamatuju jak Ton říkal, že s ním vůbec nejednali :-D :-D "

Jo, možná si to pamatuju blbě, je to už dýl a těch přestupů je hodně.

www.hokej.cz/po-konc...

Tak frnknul ze zatáčky kvůli rodinným důvodům (předčasné narození dítěte) aby byl blíž rodině s námi pak jednal - aspoň to říkal:

www.hokej.cz/po-konc...

No a pak šel do Vladivostoku :-D

1830.png
ReiN +730
05.06.23 v 10:30

reakce na ReiN: ,,Já si spíš pamatuju jak Ton říkal, že s ním vůbec nejednali..." zobrazit příspěvekJá si spíš pamatuju jak Ton říkal, že s ním vůbec nejednali :-D :-D "

A Warg končí..

+1
1830.png
ReiN +730
05.06.23 v 10:29

reakce na Patriot: ,,Posila supr, už se s ním koketovalo dřív a přišel pak..." zobrazit příspěvekPosila supr, už se s ním koketovalo dřív a přišel pak Moravčík. Akorát teda nemá moc dobrou pověst. Jestli si pamatuju správně, tak už předtím byli na všem domluvený a on pak frnknul někam jinam. "

Já si spíš pamatuju jak Ton říkal, že s ním vůbec nejednali :-D :-D

otaznik20
Patriot +195
05.06.23 v 10:21

reakce na Dave624: ,,Tak a kdo přijde dal? :-D "

Mikko Rantanen.

+2
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí