reakce na SpartaCorps: ,,LoLeK: no jo no, to je ta politika k fanouškům...hlavně, že se tam..." zobrazit příspěvekLoLeK: no jo no, to je ta politika k fanouškům...hlavně, že se tam oháněj FB, kterej stejně za chvilku pude do háje...."
SpartaCorps napsal:
Tah Sparty, zrušit jednu z nejnavštěvovanějších sekcí webu (alespoň podle mého názoru se tím diskuze mohla pyšnit), v době kdy každý web bojuje o kliky, aby mohli být pisálkové z čeho placeni, jsem upřímně nepochopil. Zřejmě je LG natolik silný partner, že je pro Spartu jednodušší snížit návštěvnost celého webu hcsparta.cz, než si někdy vyposlechnout pychlavou a pravdivou poznámku, která se samozřejmě nelíbí :) Bylo málo míst na webu hcsparta.cz, kam se ať už z nudy nebo zvědavosti dalo kliknout, odkaz hcsparta.cz/forum.as... tak můžu s klidný svědomým smazat ze záložek a nastavovat si třeba Manuál fanouška Sparty, nebo KFC v Tesla aréně rozhodně nehodlám:p
reakce na *Alias: ,,sin34 napsal:
Alias: Konecne aspon vim, jak vypadas:-D
to je Bobby..." zobrazit příspěveksin34 napsal:
to je Bobby Clarke, voe :) ja mam o dost vic zubu a o dost min vlasu"
Ja vim, delal jsem si legraci:)
reakce na sin34: ,,Basa: Presne tak, uz neni naprosto duvod tam lezt..
Alias: Konecne..." zobrazit příspěvekBasa: Presne tak, uz neni naprosto duvod tam lezt..
Alias: Konecne aspon vim, jak vypadas "
sin34 napsal:
reakce na Bása: ,,Alias: Já myslim, že v současné době Tě nemůže už vůbec nic..." zobrazit příspěvekAlias: Já myslim, že v současné době Tě nemůže už vůbec nic překvapit od Sparty - bohužel je to tak a stydno a trapně musí bejt fanouškům ze svůj tým v letošní sezoně již poněkolikáté:((( Jinak Jose zdravim, můj názor je teď takový, že oficiální web HCS může být zrušen, jak psal Martin87, veškeré informace jsou k nalezení na dalších webových portálech a pro pravidelné návštěvníky nebude ničím extra přínosným:((( Mně nejvíc serou ty kampaně směřované k fanouškům, které dělá vedení a přitom drtivá většina lidí ví, že jim fanoušci či diváci jsou po většině u ***e - kde jinde by měl klub komunikovat s fans než na oficiálním webu???Prostě neuvěřitelný..."
Bása napsal:
Alias: Já myslim, že v současné době Tě nemůže už vůbec nic překvapit od Sparty - bohužel je to tak a stydno a trapně musí bejt fanouškům ze svůj tým v letošní sezoně již poněkolikáté:((( Jinak Jose zdravim, můj názor je teď takový, že oficiální web HCS může být zrušen, jak psal Martin87, veškeré informace jsou k nalezení na dalších webových portálech a pro pravidelné návštěvníky nebude ničím extra přínosným:((( Mně nejvíc serou ty kampaně směřované k fanouškům, které dělá vedení a přitom drtivá většina lidí ví, že jim fanoušci či diváci jsou po většině u ***e - kde jinde by měl klub komunikovat s fans než na oficiálním webu???Prostě neuvěřitelný...
Aktualizováno: Před 5 min. a 23 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 23 s