reakce na sin34: ,,A tech prachu co to stoji..."
sin34 napsal:
reakce na Kreps: ,,Někteří tvý kolegové mají docela podstatnou část mozku i..." zobrazit příspěvekNěkteří tvý kolegové mají docela podstatnou část mozku i funkční..u tebe se obavam že to nad 5% nejde :)"
Kreps napsal:
To už je podle mě dost velká konspirace - domluvená série play-off Ale jak tu někdo zmínil základní část a zápas s Litvínovem(a bylo víc podobných) - 2 hloupý body navíc ze ZČ by pro nás v této sérii znamenaly výhodu 7. zápasu doma. Moc doufám, že nebudem po zásluze potrestaní za pár vypuštěnejch zápasů v ZČ.
reakce na Schaschek: ,,Mišák napsal:
To že asi nějakej zápas domluvenej v základní..." zobrazit příspěvekMišák napsal:
))) vy mě bavíte. To je stejný jakože bylo domluvený finále 06/07. Já mám konspirační teorie docela rád, ale tohle je už na mě až moc silný kafe.
nikdo to netvrdí, protože o tom nikdo nic neví..ale smrdí to pořádně..pochopit, že totožný tým hraje jeden den jak z partesu a druhej den naprosto příšerně je těžké..jinak jednu věc nechápu..proč tam Bingo zústával i po 4. obdrženém gólu a nepustil tam Jarinu..nic na něj nesvaluju, ale dneska nás zrovna nepodržel.."
Schaschek napsal:
reakce na Schaschek: ,,Amadeus napsal:
Strawby napsal:
Lidi, pouštěli jste si tu hymnu,..." zobrazit příspěvekAmadeus napsal:
Jsem rád, že se líbí ;) Tak doufám, že si ji v sobotu na basketu zazpíváme v co největším počtu ;)
v sobotu budu zas bez hlasu :D"
Schaschku, to chápu! ;) nicméně i účast se počítá ;)
reakce na Amadeus: ,,Strawby napsal:
Lidi, pouštěli jste si tu hymnu, která je v tomhle..." zobrazit příspěvekStrawby napsal:
Jsem rád, že se líbí ;) Tak doufám, že si ji v sobotu na basketu zazpíváme v co největším počtu ;)"
Amadeus napsal:
reakce na Strawby: ,,Lidi, pouštěli jste si tu hymnu, která je v tomhle článku?..." zobrazit příspěvekLidi, pouštěli jste si tu hymnu, která je v tomhle článku? www.hs-sparta.cz/nov... Já si jí všiml až teď a je fakt super, líbí se mi víc, jak ta co je teď :)"
Strawby napsal:
reakce na sin34: ,,Alias: Sledoval jsi zapasy Plzne.. ? To byl na Cesko paradni hokej.."
sin34 napsal:
jinak vcerejsek nevidim az tak tragicky, nestacili jsme, ale bylo to i smolny (stejne jako to bylo smolny pro Vitkovice v sobotu). sance jsme meli. tragicky jsou presilovky, posilaj si puk tam a zpatky jak haranti auticko. ale to je zase vec, kterou vime od zacatku sezony, jen jeliman mohl cekat, ze se to zacatkem playoff zazracne zmeni. jak uz tu padlo, navyky zaryty pod kuzi za 52 zapasu pak najednou nezmenis. ale nas kapitan a manazer si mysli, ze liga zacina na jare, tak co nadelas.
Lidi, pouštěli jste si tu hymnu, která je v tomhle článku? www.hs-sparta.cz/nov... Já si jí všiml až teď a je fakt super, líbí se mi víc, jak ta co je teď :)
reakce na Schaschek: ,,Mišák napsal:
Tohle je prostě sport, my nejsme mančaft, abychom..." zobrazit příspěvekMišák napsal:
na jednou stranu se to dá pochopit, na druhou stranu je to prostě divný..takhle diametrálně odlišný výkon.."
Schaschek napsal:
Vena: Ono jde i o tu zakladni cast. Ne nadarmo ted dvakrat prejela Plzen Liberec. Proste celou ZC makaji a jsou zvykli hrat v tempu. Kdyz celou ZC odklouzes, nemuzes cekat 12 zapasu v superhyper tempu. Prekvapil me vykon v prvnim zapase doma. Dalsim problemem muze byt i to, na co upozornoval Robert PCE, ze nasi hraci z prvnich lajn uz proste nejsou schopni zahrat 2 zapasy za sebou v takovem tempu...
Aktualizováno: Před 1 min. a 59 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci: