No že by Přikryl chytal výborně??Sorry, ale pokud by tomu mělo tak bejt tak by jeho "nejistotu" nepřešlo na celej tým.Hlavně tam bych na příští sezonu viděl nutnou "opravu".Byl jsem zastánce Chábery, bohužel to nevyšlo, ještě že se na to přišlo včas.Ale Přikryl neni adekvátní na post "1" .
reakce na sin34: ,,V trenerech to neni. Holan bude dobrej.. Rucinsky s Vybornym musi jit..." zobrazit příspěvekV trenerech to neni. Holan bude dobrej.. Rucinsky s Vybornym musi jit do hajzlu..."
sin34 napsal:
je to nadhera. pripomina mi to sezonu 2007-2008, kdy jsme byli schopny si vytvorit treba 3 golovy sance za dva zapasy. za celej zapas jsem snad nevidel, ze by nas hrac presel pres nekoho jeden na jednoho. naopak si furt musime u mantinelu pomahat, ve vysledku udrzime puk v pasmu, ale nedostanem se k jediny strele. a to hrajem proti tomu nejmin bojovnymu, tj pro nas nejhratelnejsimu souperi.
Ufe: Mam permici(dokonce 2) a nemuzu si stezovat. Zatim jsem ani jednou nelitoval. 2 permice do naprosto luxusniho sektoru me staly mene nez jedna na hokej. Maji profesionalni pristup k fanouskum. Napsal jsem email s podnetem, odepsala mi marketingova reditelka - jen tak btw s vysokoskolskym titulem..Fundovane a s tim, ze se tim opravdu budou zabyvat. Takovou zkusenost nemam zdaleka prvni. Je tam jasna struktura, cile, angazovani typu hracu. Cela organizace na me proste pusobi naprosto duveryhodne. Coz je paradoxni, protoze kdyz nastoupil Sivek, myslel sem ze presne takove to bude na Sparte hokejove..
reakce na sin34: ,,Kuba: Fotbal me osobne tesi. Prijde mi ze drou. Neni to, ze by..." zobrazit příspěvekKuba: Fotbal me osobne tesi. Prijde mi ze drou. Neni to, ze by nechteli. V Jablonci nic moc. Olomouc super:)"
sin34 napsal:
Aktualizováno: Před 4 min. a 51 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci: