reakce na Patriot: ,,Jo disco srágory. Ale když s nimi přehlušuje hosty, tak je mi to..." zobrazit příspěvekJo disco srágory. Ale když s nimi přehlušuje hosty, tak je mi to úplně u anusu Někde jsem viděl, že si nějaký fanoušek Motoru stěžoval, že jsou v režii na Spartě tak zlí, že o přerušení hry pouštějí hudbu a tím nemají úctu k soupeři (soupeřově kotli)
To si snad dělají kozy ne?
Nasere mě to až v momentě, kdy pustí něco do chorálů našemu kotli.
Dnes čekám lepší výkon na ledě z naší strany než včera a vedení v sérii 2:0! "
Přesně tak Občas mě to ale dost nadzvedne, když nám něco pustí do právě rozeřvaného chorálu
isport.blesk.cz/clan...
Delší dobu nebyla paní Barbora vidět. Už mi to bylo divné.
reakce na Vena: ,,S tou muzikou je ještě horší, že hrajou příšerný sragory a..." zobrazit příspěvekS tou muzikou je ještě horší, že hrajou příšerný sragory a pak, když tam někdo kecá tak není rozumět ani slovo. Z koncertu jsem v O2 zažil dobře nazvuceny jen Judas Priest. "
Jo disco srágory. Ale když s nimi přehlušuje hosty, tak je mi to úplně u anusu Někde jsem viděl, že si nějaký fanoušek Motoru stěžoval, že jsou v režii na Spartě tak zlí, že o přerušení hry pouštějí hudbu a tím nemají úctu k soupeři (soupeřově kotli)
To si snad dělají kozy ne?
Nasere mě to až v momentě, kdy pustí něco do chorálů našemu kotli.
Dnes čekám lepší výkon na ledě z naší strany než včera a vedení v sérii 2:0!
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Třeba je to něco podobnýho jako PeterHCS :-D "
Pleteš se, to je pořád jeden a ten samej perníkář....
reakce na ReiN: ,,Překvapuje mě že po konci Pardubic tvoje šichta na tomhle foru..." zobrazit příspěvekPřekvapuje mě že po konci Pardubic tvoje šichta na tomhle foru neskončila "
Třeba je to něco podobnýho jako PeterHCS
reakce na Agbonlahor: ,,Samozřejmě, že to tak není :-D První čtyři zápasy nájezdy. Od..." zobrazit příspěvekSamozřejmě, že to tak není První čtyři zápasy nájezdy. Od pátého dál prodloužení a je úplně jedno kolik je to na zápasy proboha
"
Překvapuje mě že po konci Pardubic tvoje šichta na tomhle foru neskončila
reakce na Canuck: ,,Ja jsem myslel, ze to jde o tom jestli vyhra by znamenalo konec serie,..." zobrazit příspěvekJa jsem myslel, ze to jde o tom jestli vyhra by znamenalo konec serie, tak se prodluzuje do rozhodnuti. To znamena, ze 4. zapas by prodluzoval takto kdyz je to 3:0 na zapasy, ale 5. zapas ne, napriklad, kdyz je to zatim 2:2 na zapasy... Neni to tak?
"
Samozřejmě, že to tak není První čtyři zápasy nájezdy. Od pátého dál prodloužení a je úplně jedno kolik je to na zápasy proboha
reakce na Canuck: ,,Ja jsem myslel, ze to jde o tom jestli vyhra by znamenalo konec serie,..." zobrazit příspěvekJa jsem myslel, ze to jde o tom jestli vyhra by znamenalo konec serie, tak se prodluzuje do rozhodnuti. To znamena, ze 4. zapas by prodluzoval takto kdyz je to 3:0 na zapasy, ale 5. zapas ne, napriklad, kdyz je to zatim 2:2 na zapasy... Neni to tak?
"
Já jsem ještě před playoff koukal na herní řád ligy (nebo jak se ten dokument jmenuje), jestli tam nebyly změny. Sice to teda napsali dost složitě, ale celkově to je opravdu tak, že první čtyři zápasy série jedno prodloužení 20 minut a potom když tak nájezdy, zápasy 5 až 7 v sérii se prodlužujou nekonečně, dokud někdo nedá gól.
reakce na Vena: ,,S tou muzikou je ještě horší, že hrajou příšerný sragory a..." zobrazit příspěvekS tou muzikou je ještě horší, že hrajou příšerný sragory a pak, když tam někdo kecá tak není rozumět ani slovo. Z koncertu jsem v O2 zažil dobře nazvuceny jen Judas Priest. "
Takhle se to nedá brát, zvučí si kapela...
Netroufl bych si srovnat Vivaldiano a hokej
reakce na Gapin: ,,Ten DJ je vypatlanej idi.ot. mám pocit že je to ještě horší co..." zobrazit příspěvekTen DJ je vypatlanej idi.ot. mám pocit že je to ještě horší co tam jsou ty moderátoři dva. Toho starýho už sem jsem nějak zkousnul, ale ten novej je úplně mimo. Hlavně svým slovním projevem, kdy se snaží dělat něco, co v něm prostě není.
Nevím kdo má v režii tu akustiku nebo naučení, chápal bych kdyby to řvalo z těch repraků směrem k hostujícímu kotli, aspoň by to člověk nemusel poslouchat. A naopak ubrat směrem k našemu kotli.
Ale proč to řve v celý hale a hlavně úplně nesmyslně, to nechápu. Byl sem skoro ve všech halách kde se hraje extraliga, ať už v těch moderních nebo v těch předpotopních kůlnách co byla třeba ve Varech. A nikde opravdu nikde, jsem nezažil že by tam ta muzika řvala. "
S tou muzikou je ještě horší, že hrajou příšerný sragory a pak, když tam někdo kecá tak není rozumět ani slovo. Z koncertu jsem v O2 zažil dobře nazvuceny jen Judas Priest.
reakce na frafont: ,,Prodloužení do zblbnutí hrozí až v zápasech 5 až 7, základní..." zobrazit příspěvekProdloužení do zblbnutí hrozí až v zápasech 5 až 7, základní čtyři jsou na jedno prodloužení a potom případně nájezdy (i když ono se to i tak může protáhnout na tři hodiny, případně něco přes) "
Ja jsem myslel, ze to jde o tom jestli vyhra by znamenalo konec serie, tak se prodluzuje do rozhodnuti. To znamena, ze 4. zapas by prodluzoval takto kdyz je to 3:0 na zapasy, ale 5. zapas ne, napriklad, kdyz je to zatim 2:2 na zapasy... Neni to tak?
reakce na Schaschek: ,,Díky. Každopádně na obranu Konyho - speakeroval pod prášky. Je..." zobrazit příspěvekDíky. Každopádně na obranu Konyho - speakeroval pod prášky. Je mu blbě. Ale není možný v tom počtu zápasů to táhnout úplně sám. "
Konyho vůbec nekritizuju zvládá to dobře, jen by se neměl bát stopnout chorál, když na to půlka kotle dlabe a jako ty použít klidně ostřejší slovo. Tím jak do toho dáváš víc než ostatní, dokážeš strhnout víc lidí. Ale je jasný, že ty první třetiny jsou trošku za trest, než se to trochu rozjede a vyhecuje na ledě. Jak tu padlo, pak stačí jeden Štich a hned je to o něčem jiném. Od tribun nemůžem čekat chorály, ale myslím, že nás doplňujou docela dobře aspoň tím tleskáním a zapojením se na výzvu kotle.
reakce na paul68: ,,Uff, včera to bylo náročný, odešel jsem v poledne z domu a..." zobrazit příspěvekUff, včera to bylo náročný, odešel jsem v poledne z domu a vrátil před jedenáctou večer. Doma ze mě neměli radost moc (žena) No nic, dneska jdu zase, snad se to nezvrtne na ledě, ale nekonečný prodloužení snad ještě být nemůže.
Hlavně že se vyhrálo!
"
Prodloužení do zblbnutí hrozí až v zápasech 5 až 7, základní čtyři jsou na jedno prodloužení a potom případně nájezdy (i když ono se to i tak může protáhnout na tři hodiny, případně něco přes)
reakce na Gapin: ,,Ten DJ je vypatlanej idi.ot. mám pocit že je to ještě horší co..." zobrazit příspěvekTen DJ je vypatlanej idi.ot. mám pocit že je to ještě horší co tam jsou ty moderátoři dva. Toho starýho už sem jsem nějak zkousnul, ale ten novej je úplně mimo. Hlavně svým slovním projevem, kdy se snaží dělat něco, co v něm prostě není.
Nevím kdo má v režii tu akustiku nebo naučení, chápal bych kdyby to řvalo z těch repraků směrem k hostujícímu kotli, aspoň by to člověk nemusel poslouchat. A naopak ubrat směrem k našemu kotli.
Ale proč to řve v celý hale a hlavně úplně nesmyslně, to nechápu. Byl sem skoro ve všech halách kde se hraje extraliga, ať už v těch moderních nebo v těch předpotopních kůlnách co byla třeba ve Varech. A nikde opravdu nikde, jsem nezažil že by tam ta muzika řvala. "
akustiku nebo nazvučení*
reakce na Patriot: ,,Další věc ohledně O2 Areny je totálně nadzvučený hluk ze..." zobrazit příspěvekDalší věc ohledně O2 Areny je totálně nadzvučený hluk ze strany DJ. To je šílený jak nahlas to pouští, jak někde v cirkuse a několikrát jsem si všiml, že pustil hudbu do chorálu kotle. Prostě O2 nikdy nebude zimák. Jak tu psal Karlos - každá vidle z Budějovic, Brna nebo odkudkoli má plnou držku keců, ale jinak se něco tvoří ve špeluňce pro 6 tisíc a jinak v hale pro 18. Kdo tenkrát vymýšlel akustiku haly, tak by zasloužil vytahat za koule do průvanu "
Ten DJ je vypatlanej idi.ot. mám pocit že je to ještě horší co tam jsou ty moderátoři dva. Toho starýho už sem jsem nějak zkousnul, ale ten novej je úplně mimo. Hlavně svým slovním projevem, kdy se snaží dělat něco, co v něm prostě není.
Ale proč to řve v celý hale a hlavně úplně nesmyslně, to nechápu. Byl sem skoro ve všech halách kde se hraje extraliga, ať už v těch moderních nebo v těch předpotopních kůlnách co byla třeba ve Varech. A nikde opravdu nikde, jsem nezažil že by tam ta muzika řvala.
Aktualizováno: Před 2 min. a 31 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 31 s