Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
karlos +1138
15.03.22 v 11:54

reakce na Jacob.: ,,Já bych možná dnes bral výhru Brna, aby protáhli sérii a..." zobrazit příspěvekJá bych možná dnes bral výhru Brna, aby protáhli sérii a vyštavili Liberec co nejvíce :-D "

Čím víc zápasů Liberec odehraje a pokud postoupí, tím víc na nás bude rozehranější. A unavený rozhodně nebude, určitě ne v této fázi. Možná pak v semifinále, případně ve finále. Ale ještě Liberec nepostoupil. Oba zápasy u nich byly vyrovnané a pokud dnes Kometa srovná sérii, bude to otevřené.

otaznik2
Hcspikr255tgh +1080
15.03.22 v 11:24

Ale bez Muellera to budou mít hodně těžký.. *FUCKU*

otaznik3
Hcspikr255tgh +1080
15.03.22 v 11:23

reakce na Koty: ,,Kometa dneska bez Muellera vypadne a jdeme na Liberec. Máme jim co..." zobrazit příspěvekKometa dneska bez Muellera vypadne a jdeme na Liberec. Máme jim co oplácet!"

No ještě bych neříkal že Liberec, Kometa je doma silná a poženou ji fanoušci.. A může se stát že rozhodne až poslední zápas.

+1
otaznik4
Jacob. +126
15.03.22 v 11:03

reakce na Koty: ,,Kometa dneska bez Muellera vypadne a jdeme na Liberec. Máme jim co..." zobrazit příspěvekKometa dneska bez Muellera vypadne a jdeme na Liberec. Máme jim co oplácet!"

Já bych možná dnes bral výhru Brna, aby protáhli sérii a vyštavili Liberec co nejvíce :-D

+1
otaznik5
Koty -252
15.03.22 v 11:00

reakce na Schaschek: ,,Zatím to vypadá zajímavě. Před sérií předkol jsem to tipoval..." zobrazit příspěvekZatím to vypadá zajímavě. Před sérií předkol jsem to tipoval na postup Varů, Boleslavi, Liberce a Vítkovic :-D

Chtěl bych Plzeň, ale tahá za kratší konec bohužel.

Btw: jsem zvědavej jestli Mueller dostane taky flastr stejně jako Vlach."

Kometa dneska bez Muellera vypadne a jdeme na Liberec. Máme jim co oplácet!

5.png
Schaschek +3294
15.03.22 v 10:27

Zatím to vypadá zajímavě. Před sérií předkol jsem to tipoval na postup Varů, Boleslavi, Liberce a Vítkovic :-D

Chtěl bych Plzeň, ale tahá za kratší konec bohužel.

Btw: jsem zvědavej jestli Mueller dostane taky flastr stejně jako Vlach.

otaznik7
Hcspikr255tgh +1080
15.03.22 v 07:02

reakce na karlos: ,,Je pravda, že v jeho hře jsou občas vidět skvělé momenty. Ale..." zobrazit příspěvekJe pravda, že v jeho hře jsou občas vidět skvělé momenty. Ale bohužel většinu hry je neviditelný, kazí jednoduché míče. Pokud by jeho cena byla i polovina Tebou uváděné částky, byl by to na můj vkus i tak drahý hráč"

Od Minčeva jsem čekal opravdu víc, za ty lowe fakt drahý. Ale nejde jenom o něho, v kádru jsou hráči co ve Spartě nemají už dávno co dělat..

otaznik8
karlos +1138
15.03.22 v 06:59

reakce na MartinMegadeth: ,,Z Minčeva jsem zatím hodně zklamaný. Když přicházel, Rosický..." zobrazit příspěvekZ Minčeva jsem zatím hodně zklamaný. Když přicházel, Rosický mu udělal promo jako by šlo o druhého Kostadinova. A zatím pár záblesků, pár povedených zápasů, ale obojí bychom spočítali na prstech jedné ruky. A že šancí už dostal poměrně dost, především od Vrby. Dost by mě zajímalo na kolik vlastně Spartu vyšel. Oficiálně jsem to nikde nedohledal. Četl jsem vloni v létě článek Vacka v Deníku Sport, kde psal, že jeho cena by se s bonusy mohla vyšplhat až k padesáti milionům českých korun, což mi vyrazilo dech. Ovšem je otázkou z čeho Vacek vařil. *PEKLO* Partizan hratelný byl a k postupu přes nás mu stačilo hodně málo. On to ostatně dokázal i jeho zápas Feyenoordem, který mu v Bělehradě nasypal bůra. Tenhle dvojzápas mi silně připomněl několik let stará utkání proti CZ Bělehrad, kde taky Sparta dvakrát zahrála tak neskutečně bídně, že by na ni stačil mnohem slabší soupeř. Ale po pravdě mi tehdy CZ přišla silnější než letošní Partizan. *KOSA* "

Je pravda, že v jeho hře jsou občas vidět skvělé momenty. Ale bohužel většinu hry je neviditelný, kazí jednoduché míče. Pokud by jeho cena byla i polovina Tebou uváděné částky, byl by to na můj vkus i tak drahý hráč

+1
otaznik9
Hcspikr255tgh +1080
15.03.22 v 06:52

reakce na SpartaCorps: ,,Sokolov vyhrál 4:3 po p, Příba Jeřábek a Hašek asistence, v..." zobrazit příspěvekSokolov vyhrál 4:3 po p, Příba Jeřábek a Hašek asistence, v sérii vedou 2:1
*SALA* "

Ještě jednou a postup *DRINK*

otaznik10
SHS
15.03.22 v 00:00

Výsledky včerejší diskuse (14. 3. 2022):

Nejvíce příspěvků (5) napsal uživatel chuli a použil v nich celkem 220 znaků.

Další pořadí:
2. MartinMegadeth (příspěvky: 4, znaky: 3 681)
3. Schaschek (příspěvky: 3, znaky: 455)
4. paul68 (příspěvky: 3, znaky: 176)
5. rad55 (příspěvky: 2, znaky: 104)

Celkem bylo včera napsáno 26 příspěveků, které obsahovaly 6 116 znaků.

otaznik11
fandaFanda +123
14.03.22 v 21:31

reakce na MartinMegadeth: ,,Z Minčeva jsem zatím hodně zklamaný. Když přicházel, Rosický..." zobrazit příspěvekZ Minčeva jsem zatím hodně zklamaný. Když přicházel, Rosický mu udělal promo jako by šlo o druhého Kostadinova. A zatím pár záblesků, pár povedených zápasů, ale obojí bychom spočítali na prstech jedné ruky. A že šancí už dostal poměrně dost, především od Vrby. Dost by mě zajímalo na kolik vlastně Spartu vyšel. Oficiálně jsem to nikde nedohledal. Četl jsem vloni v létě článek Vacka v Deníku Sport, kde psal, že jeho cena by se s bonusy mohla vyšplhat až k padesáti milionům českých korun, což mi vyrazilo dech. Ovšem je otázkou z čeho Vacek vařil. *PEKLO* Partizan hratelný byl a k postupu přes nás mu stačilo hodně málo. On to ostatně dokázal i jeho zápas Feyenoordem, který mu v Bělehradě nasypal bůra. Tenhle dvojzápas mi silně připomněl několik let stará utkání proti CZ Bělehrad, kde taky Sparta dvakrát zahrála tak neskutečně bídně, že by na ni stačil mnohem slabší soupeř. Ale po pravdě mi tehdy CZ přišla silnější než letošní Partizan. *KOSA* "

S Partizanem jsem videl jen jeden zapas a jeste ne celej, ale urcite nehrali nic uzasnyho, jenomze my zahrali jeste hur, vzdyt to byl polocas bez sanci. Uprimne si ani nezaslouzili vyhrat *SORRY* Kdyz srovnam nasazovani Minceva a i tech mladych hracu, je jedno kolik stal, ale mel by se pakovat. Technika spatna, rychlost prumer a reseni akci podprumer. Do Zlina, Hradce, Bolky a podobnych tymu decentni posila. Ono, i kdyz se clovek potom diva na pohary a vidi treba sesivku, jak hraje s podobne silnym souperem viz LASK zapasy, ktere se jednoznacne kloni na jeji stranu, je mu smutno a rika si, co se to kurna deje?! A to se pravd.dozvime o nejakem odchodu po sezone.
Bohuzel se obavam, ze i pres poslednich nekolik uspesnych zarezu, je na tom ACS znatelne lepe nez HCS..

83.jpg
SpartaCorps +1004
14.03.22 v 21:18

Sokolov vyhrál 4:3 po p, Příba Jeřábek a Hašek asistence, v sérii vedou 2:1
*SALA*

+1
otaznik13
paul68 +492
14.03.22 v 20:02

reakce na paul68: ,,Ať to je to předkolo vše na pět zápasů, čím víc zápasů,..." zobrazit příspěvekAť to je to předkolo vše na pět zápasů, čím víc zápasů, tím líp. Teda snas. *FUCKU* "

*snad..

otaznik14
paul68 +492
14.03.22 v 20:01

reakce na Schaschek: ,,Je to ještě otevřený no. Uvidíme. Moravu úplně nechci, tam..." zobrazit příspěvekJe to ještě otevřený no. Uvidíme. Moravu úplně nechci, tam hrajeme každej rok. "

Ať to je to předkolo vše na pět zápasů, čím víc zápasů, tím líp. Teda snas. *FUCKU*

+2
5.png
Schaschek +3294
14.03.22 v 19:55

reakce na paul68: ,,A my by jsme šli případně pak na Koberec, když by vyřadil..." zobrazit příspěvekA my by jsme šli případně pak na Koberec, když by vyřadil Kotletu.."

Je to ještě otevřený no. Uvidíme. Moravu úplně nechci, tam hrajeme každej rok.

otaznik16
paul68 +492
14.03.22 v 19:53

reakce na Schaschek: ,,Koukal jsem na zápas Boleslavi s Plísní a Boleslav dala gól na 4:3..." zobrazit příspěvekKoukal jsem na zápas Boleslavi s Plísní a Boleslav dala gól na 4:3 po jasném faulu a pak jim nefoukl jasný loket. Ale zápas nahoru dolů a potvrzuje se zatím, že Boleslav může Plzeň vyřadit. "

A my by jsme šli případně pak na Koberec, když by vyřadil Kotletu..

5.png
Schaschek +3294
14.03.22 v 19:40

Koukal jsem na zápas Boleslavi s Plísní a Boleslav dala gól na 4:3 po jasném faulu a pak jim nefoukl jasný loket. Ale zápas nahoru dolů a potvrzuje se zatím, že Boleslav může Plzeň vyřadit.

892.jpg
MartinMegadeth +3321
14.03.22 v 17:39

reakce na fandaFanda: ,,je pravda, ze se ve vetsine nazoru shodneme, jako nasazovani mladych..." zobrazit příspěvekje pravda, ze se ve vetsine nazoru shodneme, jako nasazovani mladych hracu, kterym vznika konkurenceschopnost v tymu. A je to ke skode Sparty, ziskavat z toho mohou jen ostatni. Suchomel, jak uz jsem psal drive, cokoliv, jen ne zklamal. A to jak ho rozhodci zarizl, to bylo hooooooooodne prisne *VYKULENY* Co treba nechapu ja: proc tam neustale strka Minceva, kdyz hraje pokazdy velky kulovy - mozna zahral neco jednou ci 2x. Ten kluk sem nepatri. Hlozek, Panak, Pesek, Celustka (pokud muze hrat), Cvancara a Krejci - kolem tech kluku by se to melo stavet!
Nadejne, co se tyka evropskych poharu dokazal zahrat i Haraslin, jen nedokazu rict, jestli je v lize tak okoukanej, stejne jako ten prcek z byv.Jugoslavie, ktery uz nastesti odese ci jestli mu zkratka ten dvoj-zapas jen extremne sednul. Samo, rok co rok doufam, ze ted uz se to konecne zlomi a udelame uspech a potom se jen nestacim divit. "

Z Minčeva jsem zatím hodně zklamaný. Když přicházel, Rosický mu udělal promo jako by šlo o druhého Kostadinova. A zatím pár záblesků, pár povedených zápasů, ale obojí bychom spočítali na prstech jedné ruky. A že šancí už dostal poměrně dost, především od Vrby. Dost by mě zajímalo na kolik vlastně Spartu vyšel. Oficiálně jsem to nikde nedohledal. Četl jsem vloni v létě článek Vacka v Deníku Sport, kde psal, že jeho cena by se s bonusy mohla vyšplhat až k padesáti milionům českých korun, což mi vyrazilo dech. Ovšem je otázkou z čeho Vacek vařil. *PEKLO* Partizan hratelný byl a k postupu přes nás mu stačilo hodně málo. On to ostatně dokázal i jeho zápas Feyenoordem, který mu v Bělehradě nasypal bůra. Tenhle dvojzápas mi silně připomněl několik let stará utkání proti CZ Bělehrad, kde taky Sparta dvakrát zahrála tak neskutečně bídně, že by na ni stačil mnohem slabší soupeř. Ale po pravdě mi tehdy CZ přišla silnější než letošní Partizan. *KOSA*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3321
14.03.22 v 17:33

reakce na SpartaCorps: ,,futsal Sparta - ústí 3:1..... poslední kolo základní části..."

Sparta skončila pátá a zopakuje si čtvrtfinále se Slávií. Na rozdíl od loňského ročníku bych si ovšem letos Spartu neodvážil označit za favorita na postup. Trochu naděje ve mně vzbuzuje série pěti výher z konce základní části, protože předtím během celé sezóny byly pro Spartu maximem dvě vítězství po sobě. *VYHLIZI*

892.jpg
MartinMegadeth +3321
14.03.22 v 17:27

reakce na Leo: ,,Mě tam něco smrdí s toho vyjádření Nedvěda že se prostě s..." zobrazit příspěvekMě tam něco smrdí s toho vyjádření Nedvěda že se prostě s Hořavou nedohodli a víc se k tomu nechce vyjadřovat *SORRY* "

Naprosto souhlasím s názorem, který zde už před víkendem prezentoval Homolka, že Hořava absolutně není ČLOVĚK pro reprezentaci. Trenér bezpochyby, ale člověk ani náhodou. Má svoji hlavu, je to velký svéráz a pokud se mu něco nelíbí, okamžitě odchází. A pochybuji, že by se mu líbila spolupráce s partičkou co momentálně šéfuje českému hokeji i českému nároďáku. Z mého pohledu člověku jako Hořava ani nemělo smysl nabízet působení u reprezentace na dobu přesahující dva roky. Víc to asi smysl nemá pitvat pokud někdy přímo Hořava neřekne proč nedošlo k dohodě. *FRAJER*

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne