reakce na Medvěd: ,,To musíš lépe chápat psaný text, s tím já nic nenadělám."
Stím já problém nemám,ale proč hned jít do kouta?
reakce na ferry: ,,Přeci nemůžeš psát jako pravověrný Sparťan , můžeme pouze..." zobrazit příspěvekPřeci nemůžeš psát jako pravověrný Sparťan , můžeme pouze brečet.Klub s takovou minulostí.To je ten důvod.A narozdíl od tebe nejsem vulgární."
To musíš lépe chápat psaný text, s tím já nic nenadělám.
reakce na ferry: ,,Přeci nemůžeš psát jako pravověrný Sparťan psát,můžem..." zobrazit příspěvekPřeci nemůžeš psát jako pravověrný Sparťan psát,můžem můžeme pouze brečet,klub s takovou minulostí.To je ten důvod.A narozdíl od tebe nejsm vulgární."
Přeci nemůžeš psát jako pravověrný Sparťan , můžeme pouze brečet.Klub s takovou minulostí.To je ten důvod.A narozdíl od tebe nejsem vulgární.
reakce na Medvěd: ,,No nepovídej..."
Přeci nemůžeš psát jako pravověrný Sparťan psát,můžem můžeme pouze brečet,klub s takovou minulostí.To je ten důvod.A narozdíl od tebe nejsm vulgární.
reakce na rad55: ,,Já to viděl přesně, Vlach se rozhlédl kde jsou rozhodčí a pak..." zobrazit příspěvekJá to viděl přesně, Vlach se rozhlédl kde jsou rozhodčí a pak ho natřel!"
Nechápu že mu tohle pořád prochází... může pískat kdo chce a stejně trest mít nebude
reakce na Medvěd: ,,To by mi zajímalo, kterej pitomec mi na tohle dál minus. Ty vole..."
Máš to opravené
reakce na Amadeus: ,,Čekám nějaké pěkné oslabení v prodloužení za úplnou kravinu,..." zobrazit příspěvekČekám nějaké pěkné oslabení v prodloužení za úplnou kravinu, aby bylo dílo dokonáno. Dělaj si z nás vyloženě srandu. Ještě se pak koukaj na kostku, jestli to vysoká hůl byla nebo ne."
Já to viděl přesně, Vlach se rozhlédl kde jsou rozhodčí a pak ho natřel!
reakce na Medvěd: ,,To by mi zajímalo, kterej pitomec mi na tohle dál minus. Ty vole..."
Jsi moc namyšlenej.
Aktualizováno: Před 1 min. a 1 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 1 min. a 1 s