reakce na rad55: ,,No a začne řeckořímský hokej. Nic moc, ale věřím. Záleží..." zobrazit příspěvekNo a začne řeckořímský hokej. Nic moc, ale věřím. Záleží hodně na Machym! Jedeme!"
Ten uz tam je. Doudera sejme helmu Thorelovi, nic. Dano da loktem nasemu, pak krosceky a Chlapik mu sunda helmu a hned jde ven. Jakoze ted nam to jeste natahnou do kopce a bude to fakt tezky. Ale ty nase chyby v obrane, to je opravdu peklo. Porad je to ale hratelne!
reakce na rad55: ,,No to se povedlo*BRAVO* Tak se dávají góly! *SALA* "
Třinci tam dnes spadne vše zatim, musíme to vzadu srovnat, jinak jsme lepší
reakce na toci87: ,,Ja bych spíš chtěl větší rozdíl ceny pro věrné a nové,..." zobrazit příspěvekJa bych spíš chtěl větší rozdíl ceny pro věrné a nové, vlastně rozdil je 600 Kč což je nic skoro. Když porovnám pro příklad sebe, který chodí 11 let a vynechal asi 4 zápasy a pak někdo kdo přijde poprvé.
A druhá věc je zrušení sparťánka, a to že ke zlaté kartě stále lze jen 2 permice "
Když on ten rozdíl momentálně asi víc vytvořit nešel. Došlo k obecnému zdražení a bylo nutný zdražit i ty věrnostní permanentky. To bys pak ty ty ostatní musel zase o dost zdražit, ale to bys zase odradil nový lidi. Dovedu si představit, že v následujících letech se ten větší rozdíl zase vytvoří.
reakce na Schaschek: ,,Taky bych si dovedl představit trošku levnější permici do kotle..." zobrazit příspěvekTaky bych si dovedl představit trošku levnější permici do kotle jako podporu lidem vytvářejícím atmosféru. Na druhou stranu to máš (pro věrné permanentkáře) 111 Kč / zápas. To je cena dvou piv nebo půlky kina
S play off se ti to vrátí už ve čtvrtfinále. Myslím, že bylo i cílem Sparty nahnat lidi do permic na play off a to jen kvituji. Ono pak odpadají dohady, že někdo nestihl koupit lístky atp.
A ať se na mě nikdo nezlobí - pokud někdo není schopný našetřit 4000 Kč, tak holt ať kupuje lístky no. Bez peněz na mejdan nelez
"
Ja bych spíš chtěl větší rozdíl ceny pro věrné a nové, vlastně rozdil je 600 Kč což je nic skoro. Když porovnám pro příklad sebe, který chodí 11 let a vynechal asi 4 zápasy a pak někdo kdo přijde poprvé.
A druhá věc je zrušení sparťánka, a to že ke zlaté kartě stále lze jen 2 permice
reakce na Michtro: ,,Nepochop mě špatně. Jako když porovnám ceny permic v jiných..." zobrazit příspěvekNepochop mě špatně. Jako když porovnám ceny permic v jiných městech napříč extraligou/1. ligou, tak ta cena je relativně v pohodě a rozhodně to není o tom, že bych si na ni stěžoval. Ale 60% zdražení v případě kotle, je opravdu napálení ceny podle mě.
Co se týče toho PO tak to souhlasím. Jen jako nechápu ten 25% rozdíl ceny, když reálně za tu cenu koupím 2 lístky. Kdyby to příští rok vyšlo přinejmenším podobně jak letos, člověk ušetří doslova tisíce. V tomhle směru je permice s PO opravdu výhodná na příští rok, i když je tam stále to riziko neúspěchu"
Taky bych si dovedl představit trošku levnější permici do kotle jako podporu lidem vytvářejícím atmosféru. Na druhou stranu to máš (pro věrné permanentkáře) 111 Kč / zápas. To je cena dvou piv nebo půlky kina
S play off se ti to vrátí už ve čtvrtfinále. Myslím, že bylo i cílem Sparty nahnat lidi do permic na play off a to jen kvituji. Ono pak odpadají dohady, že někdo nestihl koupit lístky atp.
A ať se na mě nikdo nezlobí - pokud někdo není schopný našetřit 4000 Kč, tak holt ať kupuje lístky no. Bez peněz na mejdan nelez
reakce na Marek Táborský: ,,Dobrý den, jen pro upřesnění - v holešovické Sportovní hale..." zobrazit příspěvekDobrý den, jen pro upřesnění - v holešovické Sportovní hale nové vedení vybudovalo zcela novou, moderní kabinu s prvotřídní regenerací. Nová je i posilovna a novou regeneraci, srovnatelnou s extraligovým nadstandardem, získali také hráči sparťanské akademie. Zázemí pro A-tým je staré dva roky, pro akademii bylo vybudované v této sezoně. "
OK budu více studovat. Naposledy jsem se o Holešovice opravdu zajímal tak před covidem a to to nebyla žádná hitparáda.
Díky za info. Hned jsem chytřejší
reakce na rapaant: ,,Kluci, mate nekdo cislo na rikkiho? Budu mit zpozdeni, tak at vi ze..." zobrazit příspěvekKluci, mate nekdo cislo na rikkiho? Budu mit zpozdeni, tak at vi ze prijedu pozdeji k werk arene"
Napiš mu na FB Igor Němec.
Aktualizováno: Před 4 min. a 23 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 23 s