reakce na Koty: ,,Klidně ať se v posledních dvou zápasech netrefí, ale ať to má..." zobrazit příspěvekKlidně ať se v posledních dvou zápasech netrefí, ale ať to má zlatou tečku. Za to trápení si to nikdo nezaslouží víc než naši fanoušci. "
Přesně tak. Jestli si to někdo zaslouží, tak my, kteří čekáme od roku 2007 na zlatý úspěch. Pořád tu jsme a podporujeme klub v dobrém i zlém. Na stupínek jsem nastoupil roku 2009 a od té doby jsem zažil prohru ve finále CHL, prohru ve finále extraligy....prostě si to kur.va zasloužíme kvůli fans!
reakce na Medvěd: ,,No tak teď jsi jim to nandal. To už máme titul v kapse... "
A ty seš kdo? Polskej agent, že se jich zastáváš? Já jim nepotřebuju něco natírat. Je mi jedno co si o tom nějaký pšonek myslí.
reakce na Patriot: ,,Nejhorší na tom je, že celé play off hrajou pšonci beton, jen..." zobrazit příspěvekNejhorší na tom je, že celé play off hrajou pšonci beton, jen čekají na chyby soupeře. Žádná vlastní invence, buzna hokej a beton. A i to jim stačí. S Boleslaví měli neskutečnou kliku, kolikrát je soupeř ždímal a buď jim pomohl šťastný odraz, kontroverzní situace nebo měli na svý straně sudí (viz pětka pro Ševce). Vždycky jsem měl radši týmy, kteří chtějí hrát hokej a ne bukvice, co zalezou a jen čekají na brejky a chyby soupeře. Pomalu začínám mít na tu smradlavou díru averzi. Dva tituly za poslední dobu, už si toho užili dost. Teď je řada na nás. Ale to jim to nesmíme usnadnit jako včera, kdy jsme byli trapní. Nebýt oceláren, tak tam lezou po stromech ještě."
No tak teď jsi jim to nandal. To už máme titul v kapse...
reakce na Schaschek: ,,Na Chlapíkovi začíná být vidět podrážděnost, že se mu..." zobrazit příspěvekNa Chlapíkovi začíná být vidět podrážděnost, že se mu nedaří v této sérii. Potřeboval by se trefit."
Klidně ať se v posledních dvou zápasech netrefí, ale ať to má zlatou tečku. Za to trápení si to nikdo nezaslouží víc než naši fanoušci.
reakce na karlos: ,,Tak Chlapíkovi se evidentně přestalo dařit. Měl k sobě Kašeho s..." zobrazit příspěvekTak Chlapíkovi se evidentně přestalo dařit. Měl k sobě Kašeho s Buchtelem, ty byli posláni ke Šmerhovi a Chlapík hraje s Horákem a Thorellem. S těmi by už měl umět něco vytvořit. Paradoxně ta změna pomohla spíš Kašemu a Buchtelemu (v tom zápase u nás). Třeba nás zítra čeká Chlapíkův večer......bylo by to zapotřebí"
Na Chlapíkovi začíná být vidět podrážděnost, že se mu nedaří v této sérii. Potřeboval by se trefit.
reakce na Patriot: ,,Nejhorší na tom je, že celé play off hrajou pšonci beton, jen..." zobrazit příspěvekNejhorší na tom je, že celé play off hrajou pšonci beton, jen čekají na chyby soupeře. Žádná vlastní invence, buzna hokej a beton. A i to jim stačí. S Boleslaví měli neskutečnou kliku, kolikrát je soupeř ždímal a buď jim pomohl šťastný odraz, kontroverzní situace nebo měli na svý straně sudí (viz pětka pro Ševce). Vždycky jsem měl radši týmy, kteří chtějí hrát hokej a ne bukvice, co zalezou a jen čekají na brejky a chyby soupeře. Pomalu začínám mít na tu smradlavou díru averzi. Dva tituly za poslední dobu, už si toho užili dost. Teď je řada na nás. Ale to jim to nesmíme usnadnit jako včera, kdy jsme byli trapní. Nebýt oceláren, tak tam lezou po stromech ještě."
aaaaha
Do kasy dát určitě Hudyho!!
Předpokládám, že i Třinec tam vrátí Kacetla. Včera to byl den blbec pro oba golmany s tím rozdílem, že k našemu golmanovi se přidala ještě i obrana.
Co se Machyho týče, tak je to dobrý a sympatický kluk, ale ať se na mě prosím nikdo nezlobí ale to je golman tak pro Boleslav nebo ten Hradec ( kam prý míří ).
Není to golman pro velkoklub, to už se potvrdilo vícekrát. Na rozdíl od Hudyho který ten tlak umí ustát.
Zítra do toho dáme 200 % a věřím že důležitost utkání potvrdíme jakoukoliv výhrou
reakce na Gapin: ,,No tak jestli Bingo přemejšlí koho dát do kasy a ukáže na..." zobrazit příspěvekNo tak jestli Bingo přemejšlí koho dát do kasy a ukáže na Machovskýho, tak ať je tak hodnej a řekne to dopředu, protože to nemá cenu tam vůbec chodit.
Hudáčkovy nesednul jeden zápas, i díky němu hrajem finále. Machovský neměl formu konstantně a sázet na něj že ji dneska najde pod postelí, by byla čirá šílenost."
Na druhou stranu tím jak to z Machovskýho v základní části padalo, tak jsme byli mnohem důraznější kolem naší branky. Jinak já taky mnohem víc věřím Hudáčkovi.
reakce na Gapin: ,,No tak jestli Bingo přemejšlí koho dát do kasy a ukáže na..." zobrazit příspěvekNo tak jestli Bingo přemejšlí koho dát do kasy a ukáže na Machovskýho, tak ať je tak hodnej a řekne to dopředu, protože to nemá cenu tam vůbec chodit.
Hudáčkovy nesednul jeden zápas, i díky němu hrajem finále. Machovský neměl formu konstantně a sázet na něj že ji dneska najde pod postelí, by byla čirá šílenost."
V podstatě souhlasím, i když bych osobně Machovského až zas tolik nezatracoval, že by v poslední době někde úplně hořel kromě jednoho zápasu s Libercem, to si zase nepamatuju. Víceméně narážím na to, že jsme signalizovali, že se po prohře střídají brankáři. To se neděje, ale zatím se měnili potom, co jeden druhého vystřídal během zápasu. Pokud byla taková dohoda, uvidíme, co udělají trenéři, ale vzhledem k tomu, že se Machymu na Třinec dost nedaří a že včera taky moc nepřesvědčil, doufám, že zvítězí zdravý rozum a pošlou tam Hudáčka. Za mě bych nad tím ani moc nepřemýšlel, vrátil sestavu na přesně stejnou jako ve čtvrtém zápase a udělal všechno pro to, aby se vrátil i zodpovědný a koncentrovaný výkon. Potřebujeme to mít v hlavách nastavené úplně jinak než včera v Třinci.
Nejhorší na tom je, že celé play off hrajou pšonci beton, jen čekají na chyby soupeře. Žádná vlastní invence, buzna hokej a beton. A i to jim stačí. S Boleslaví měli neskutečnou kliku, kolikrát je soupeř ždímal a buď jim pomohl šťastný odraz, kontroverzní situace nebo měli na svý straně sudí (viz pětka pro Ševce). Vždycky jsem měl radši týmy, kteří chtějí hrát hokej a ne bukvice, co zalezou a jen čekají na brejky a chyby soupeře. Pomalu začínám mít na tu smradlavou díru averzi. Dva tituly za poslední dobu, už si toho užili dost. Teď je řada na nás. Ale to jim to nesmíme usnadnit jako včera, kdy jsme byli trapní. Nebýt oceláren, tak tam lezou po stromech ještě.
reakce na karlos: ,,Je to tak. Do včerejšího zápasu jsme byli většinou lepším..." zobrazit příspěvekJe to tak. Do včerejšího zápasu jsme byli většinou lepším týmem. Třinec byl lepší tak ve 3 třetinách z dvanácti. Včera jsme ale vůbec neměli nárok. Nejhorší je, že Třinec nebyl v žádném extra tlaku. Při vyrovnávacím gólu přišla laciná Horákova ztráta puku na modré a beci nestihli dostřídat. Třetí gól bylo trapné prapdnutí na mantinelu a neobsazení hráčů před brankou. Přitom jsme byli v pásmu v dostatečném počtu hráčů. A Třinec všechny tyhle chyby ztrestal. Jak se dostal do laufu, neměli jsme šanci. Rád bych tu nadával na Jandače, ale tohle nebyl připo.s.r.a.ný výkon díky taktice. Tohle jde fakt za hráči.
Tak snad se o to zítra kluci ještě poperou. Sílu a kvalitu na to máme.
"
Za všechno může Jandač
JANDAČ VEN!
reakce na kvcr: ,,Souhlasil bych s trenérem a názory některých z nás, že jsme..." zobrazit příspěvekSouhlasil bych s trenérem a názory některých z nás, že jsme podali dosavadní nejhorší výkon v sérii. Poprvé byl Třinec viditelně lepší a zaslouženě vyhrál. My jsme zahráli tragicky vzadu. Tentokrát není moc co chválit, vzadu jsme strašně hořeli a vepředu jsme příliš nebezpeční nebyli. Nemyslím si, že by to bylo nějakou únavou, pořád jsme byli schopní soupeře přebruslit a v některých soubojích přetlačit, spíš jsme nesmyslně chodili bránit dva jednoho hráče a Třinci se tak naskýtala přečíslení (a že jich bylo). Tentokrát sáhnu do svědomí trenérům, protože v útocích vyměnili Šmerhu za Chlapíka. Ono je asi jasné, proč to udělali, Chlápa potřebuje nastartovat, nakonec jsem to tady sám psal, že by mu možná pomohl Thorell - ale když už, pořád bych se snažil držet standard 2+1 (dvě hvězdy, jeden hráč k nim). Navíc pokud by to bylo na mě, neměnil bych oproti minulému zápasu vůbec nic - tam jsme byli opravdu výborní, tak proč do toho zasahovat ? Oba změněné útoky zaznamenaly dohromady -3. Hodně bych se zasazoval o to, vrátit původní skladbu útoků. Nemyslím si teda, že tahle změna nám prohrála zápas, ony i ostatní útoky nijak nedominovaly, ale k dobru to podle mě nebylo.
Tentokrát jsme dostali i nějaké lacinější góly, ale na to se nemůžeme vymlouvat, soupeři tam spadly dvě a půl šmudly. Ono jak říká Matuškin, je asi jedno, o kolik prohrajeme, ale úplně teď nezávidím Bingovi výběr gólmanů pro další zápas (za sebe bych asi postavil Hudáčka, přece jen mi přišel jistější). Obrana hořela neskutečně, bohužel i nejzkušenější hráči lítali za pukem a nedrželi systém, což nám Třinečtí dali dokonale sežrat. Těžko něco pochválit, tenhle zápas se nám opravdu nepovedl a řekl bych, že by bylo dobré, aby si jeden každý sáhl do svědomí a nastavil si to v hlavě líp. Protože tohle nebylo o systému nebo kondici, to byly individuální chyby.
Teď nás čeká zápas doma a musíme tu včerejší hrůzu hodit za hlavu a znova se z plavek převlíct do montérek. Na jednu stranu ve mně hlodají obavy, že jsme Třinec pustili do moc velkého laufu, na druhou stranu budeme doma, s výborným fan supportem a snad i nějakou tou sebedůvěrou, protože v poslední době jsme doma moc neztráceli. Stojíme nad propastí, není se na co šetřit. Ve světle minulého zápasu bych tentokrát dal hlavní důraz na zodpovědnost. Věřím, že jsme si k zápasu něco řekli a že uděláme všechno pro to, abychom se vrátili k výkonům, které nás zdobily první čtyři zápasy série, zejména ten čtvrtý. Jen tak můžeme uspět."
No tak jestli Bingo přemejšlí koho dát do kasy a ukáže na Machovskýho, tak ať je tak hodnej a řekne to dopředu, protože to nemá cenu tam vůbec chodit.
Hudáčkovy nesednul jeden zápas, i díky němu hrajem finále. Machovský neměl formu konstantně a sázet na něj že ji dneska najde pod postelí, by byla čirá šílenost.
reakce na Schaschek: ,,Musím říct, že mě to zklamání ještě nepřešlo. Čtyři..." zobrazit příspěvekMusím říct, že mě to zklamání ještě nepřešlo. Čtyři zápasy jsme měli mírně navrch (šancí bylo mraky), dneska jsme to ale nebyli my. Strašná spousta chyb, nefungovalo nic. Blbý zjištění před rozhodující fází play off "
Je to tak. Do včerejšího zápasu jsme byli většinou lepším týmem. Třinec byl lepší tak ve 3 třetinách z dvanácti. Včera jsme ale vůbec neměli nárok. Nejhorší je, že Třinec nebyl v žádném extra tlaku. Při vyrovnávacím gólu přišla laciná Horákova ztráta puku na modré a beci nestihli dostřídat. Třetí gól bylo trapné prapdnutí na mantinelu a neobsazení hráčů před brankou. Přitom jsme byli v pásmu v dostatečném počtu hráčů. A Třinec všechny tyhle chyby ztrestal. Jak se dostal do laufu, neměli jsme šanci. Rád bych tu nadával na Jandače, ale tohle nebyl připo.s.r.a.ný výkon díky taktice. Tohle jde fakt za hráči.
Tak snad se o to zítra kluci ještě poperou. Sílu a kvalitu na to máme.
reakce na Coocen: ,,Ve čtvrtek je porazíme, je potřeba hrát aktivně a sypat to na..." zobrazit příspěvekVe čtvrtek je porazíme, je potřeba hrát aktivně a sypat to na bránu s hráčem před gólmanem. Pak se rozhodne v Třinci. Je potřeba dát k Chlapíkovi Sobotku, ten mu to dá chytře do slotu na střelu, Chlapík se potřebuje trefit, aby hokejově ožil. SPARTA "
Tak Chlapíkovi se evidentně přestalo dařit. Měl k sobě Kašeho s Buchtelem, ty byli posláni ke Šmerhovi a Chlapík hraje s Horákem a Thorellem. S těmi by už měl umět něco vytvořit. Paradoxně ta změna pomohla spíš Kašemu a Buchtelemu (v tom zápase u nás). Třeba nás zítra čeká Chlapíkův večer......bylo by to zapotřebí
Souhlasil bych s trenérem a názory některých z nás, že jsme podali dosavadní nejhorší výkon v sérii. Poprvé byl Třinec viditelně lepší a zaslouženě vyhrál. My jsme zahráli tragicky vzadu. Tentokrát není moc co chválit, vzadu jsme strašně hořeli a vepředu jsme příliš nebezpeční nebyli. Nemyslím si, že by to bylo nějakou únavou, pořád jsme byli schopní soupeře přebruslit a v některých soubojích přetlačit, spíš jsme nesmyslně chodili bránit dva jednoho hráče a Třinci se tak naskýtala přečíslení (a že jich bylo). Tentokrát sáhnu do svědomí trenérům, protože v útocích vyměnili Šmerhu za Chlapíka. Ono je asi jasné, proč to udělali, Chlápa potřebuje nastartovat, nakonec jsem to tady sám psal, že by mu možná pomohl Thorell - ale když už, pořád bych se snažil držet standard 2+1 (dvě hvězdy, jeden hráč k nim). Navíc pokud by to bylo na mě, neměnil bych oproti minulému zápasu vůbec nic - tam jsme byli opravdu výborní, tak proč do toho zasahovat ? Oba změněné útoky zaznamenaly dohromady -3. Hodně bych se zasazoval o to, vrátit původní skladbu útoků. Nemyslím si teda, že tahle změna nám prohrála zápas, ony i ostatní útoky nijak nedominovaly, ale k dobru to podle mě nebylo.
Tentokrát jsme dostali i nějaké lacinější góly, ale na to se nemůžeme vymlouvat, soupeři tam spadly dvě a půl šmudly. Ono jak říká Matuškin, je asi jedno, o kolik prohrajeme, ale úplně teď nezávidím Bingovi výběr gólmanů pro další zápas (za sebe bych asi postavil Hudáčka, přece jen mi přišel jistější). Obrana hořela neskutečně, bohužel i nejzkušenější hráči lítali za pukem a nedrželi systém, což nám Třinečtí dali dokonale sežrat. Těžko něco pochválit, tenhle zápas se nám opravdu nepovedl a řekl bych, že by bylo dobré, aby si jeden každý sáhl do svědomí a nastavil si to v hlavě líp. Protože tohle nebylo o systému nebo kondici, to byly individuální chyby.
Teď nás čeká zápas doma a musíme tu včerejší hrůzu hodit za hlavu a znova se z plavek převlíct do montérek. Na jednu stranu ve mně hlodají obavy, že jsme Třinec pustili do moc velkého laufu, na druhou stranu budeme doma, s výborným fan supportem a snad i nějakou tou sebedůvěrou, protože v poslední době jsme doma moc neztráceli. Stojíme nad propastí, není se na co šetřit. Ve světle minulého zápasu bych tentokrát dal hlavní důraz na zodpovědnost. Věřím, že jsme si k zápasu něco řekli a že uděláme všechno pro to, abychom se vrátili k výkonům, které nás zdobily první čtyři zápasy série, zejména ten čtvrtý. Jen tak můžeme uspět.
Výsledky včerejší diskuse (26. 4. 2022):
Nejvíce příspěvků (14) napsal uživatel Schaschek a použil v nich celkem 2 104 znaků.
Další pořadí:
2. toci87 (příspěvky: 9, znaky: 1 105)
3. ReiN (příspěvky: 9, znaky: 875)
4. rad55 (příspěvky: 7, znaky: 909)
5. karlos (příspěvky: 6, znaky: 2 278)
Celkem bylo včera napsáno 103 příspěveků, které obsahovaly 17 247 znaků.
reakce na Coocen: ,,Ve čtvrtek je porazíme, je potřeba hrát aktivně a sypat to na..." zobrazit příspěvekVe čtvrtek je porazíme, je potřeba hrát aktivně a sypat to na bránu s hráčem před gólmanem. Pak se rozhodne v Třinci. Je potřeba dát k Chlapíkovi Sobotku, ten mu to dá chytře do slotu na střelu, Chlapík se potřebuje trefit, aby hokejově ožil. SPARTA "
Musím říct, že mě to zklamání ještě nepřešlo. Čtyři zápasy jsme měli mírně navrch (šancí bylo mraky), dneska jsme to ale nebyli my. Strašná spousta chyb, nefungovalo nic. Blbý zjištění před rozhodující fází play off
Aktualizováno: Před 2 min. a 2 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 1 s