reakce na Hcspikr255tgh: ,,Gratulace!! ale Azarenka se chovala jako kráva. Nikdy nebyla svatá,..." zobrazit příspěvekGratulace!! ale Azarenka se chovala jako kráva. Nikdy nebyla svatá, ale skrečovat uktání bez zjevného důvodu jenom protože si ji 16-letá holka maže na chleba? A jen tak jako random odejít z kurtu dokonce bez podání ruky? To je opravdu chování hodné veteránky a dvojnásobné grandslamové vítězky...."
Ruku podala, ale jinak souhlas youtu.be/pTZ6wcrBxNs
reakce na SpartaCorps: ,,ty vole, ta saláková.....to myslim ted paní....to je fakt..." zobrazit příspěvekty vole, ta saláková.....to myslim ted paní....to je fakt brutal.....
"
Úplně vydlabaná.
reakce na Dave624: ,,Já ho s kámošem viděl mezi 101 a 102 sektorem na chodbě o..." zobrazit příspěvekJá ho s kámošem viděl mezi 101 a 102 sektorem na chodbě o přestávce "
Jojo, taky tak
reakce na Rje: ,,Mám dotaz pro znalé aktuální situace: Myslíte, že bychom..." zobrazit příspěvekMám dotaz pro znalé aktuální situace: Myslíte, že bychom vyměnili trenéra/y, i když bychom zaznamenali nějaký výrazný úspěch v tomto PO? "
Nečekán nic, taky mě nic překvapit nemůže, a úspěch doufám že bude když jsem zastáncem Jandače
reakce na frafont: ,,https://www.sport.cz/clanek/tenis-neuveritelne-mladicka-fruhvirtova-si..." zobrazit příspěvekwww.sport.cz/clanek/...
Fruhvirtová to dobře válcuje "
Gratulace!! ale Azarenka se chovala jako kráva. Nikdy nebyla svatá, ale skrečovat uktání bez zjevného důvodu jenom protože si ji 16-letá holka maže na chleba? A jen tak jako random odejít z kurtu dokonce bez podání ruky? To je opravdu chování hodné veteránky a dvojnásobné grandslamové vítězky....
reakce na Hanzi88: ,,Když se tu řeší ten Patera, tak já ho viděl na 2.ČF v hledišti..." zobrazit příspěvekKdyž se tu řeší ten Patera, tak já ho viděl na 2.ČF v hledišti mezi diváky, žádnej vip"
Tak k videní byl ve VIPku i Sykora z Litvajzu. Takže si můžem vybírat.
reakce na Hanzi88: ,,Když se tu řeší ten Patera, tak já ho viděl na 2.ČF v hledišti..." zobrazit příspěvekKdyž se tu řeší ten Patera, tak já ho viděl na 2.ČF v hledišti mezi diváky, žádnej vip"
Já ho s kámošem viděl mezi 101 a 102 sektorem na chodbě o přestávce
reakce na Hcspikr255tgh: ,,No nevím ale já rozhodně nečekal že Boleslav vyřadí Hradec, ale..." zobrazit příspěvekNo nevím ale já rozhodně nečekal že Boleslav vyřadí Hradec, ale jak vidím tak překvapení je pořád. Ale musím říct Boleslav si to zasloužila"
Nevím co jste všichni čekali, Hradec PO neumí. Vlastně jsou jako my před lety, kdy jsme hráče kupovali jen podle jména a statistik, protože jsme měli bohatý mecenáše a stejní případi jsou teď i Perníci. Snad už tohle s Toňákem a Hlínou u nás nebude.
reakce na Jacob.: ,,Kradec konec *FUCKU* :-D "
Tak teď ještě, abychom to zvládli my
Aktualizováno: Před 5 min. a 50 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 51 s